Mila Kunis, actrița care poartă cu stil orice ținută / FOTO

Mila Kunis a intrat în showbiz încă din copilărie, însă celebritatea a cunoscut-o în adolescență. Anul acesta tabloidul The Sun a desemnat-o pe Mila Kunis drept cea mai frumoasă femeie din lume. Se pare că artista n-a reușit să se remarce doar print talentul său de actriță, dar și prin frumusețea naturală și stilul său vestimentar.

mila kunis

Sursa foto: forums.thefashionspot.com

Când vine vorba de modă, vedeta optează adesea pentru o ținută lejeră pe timp de zi, alcătuită dintr-o jachetă de blugi, un tricou simplu negru și o pereche de pantaloni albi skinny. Mila poartă și rochițe vaporoase, din mătase, în culori delicate și foarte feminine, însă doar atunci când trebuie să fie prezentă la evenimente importante sau diverse petreceri.

mila kunis

mila kunis

mila kunis

Mila impresionează pe covorul roșu

Pentru a fi sclipitoare pe covorul roșu și a atrage privirile tuturor, Mila Kunis apelează adesea la designeri precum Elie Saab, Christian Dior, Alexander McQueen etc. La premiera filmului “The Black Swan”, actrița a purtat o rochie albă creată de Elie Saab, care i-a conturat talia și i-a dezgolit discret picioarele. Materialul ușor a fost în contrast cu brățările și cerceii de inspirație grecească, iar pantofii Louboutin au întregit perfect ținuta divei.
La avanpremiera filmului Ted, vedeta a apărut într-o rochie neagră, peplum, creată de Christian Dior, iar la premiera celui mai recent film al ei “Oz the Great and Powerful ”, Mila Kunis a avut un look impecabil. Actrița a arătat ca o veritabilă prințesă, într-o rochie lungă, cu volane semnată de Alexander McQueen.
Chiar dacă în viața cotidiană, actrița apare în look-uri lejere și ușor neglijente, vedetei îi reușește să poarte cu stil fiecare piesă vestimentară.

mila kunis

mila kunis

Sursa foto: milakunisfashionstyle.tumblr.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street style / Doina Ţurcanu: „O haină aleasă corect îţi defineşte firea unică!”