Audrey Hepburn, simbolul feminității clasice / FOTO

Audrey Hepburn este una dintre cele mai recunoscute actrițe din Hollywood-ul anilor ’50. Pe lângă faptul că s-a remarcat prin talentul său actoricesc, Audrey Hepburn a rămas în istorie datorită stilului și eleganței sale delicate. Astăzi, stilul actriței se bucură de o mare popularitate în rândul femeilor. Foto: Audrey Hepburn

Sursa foto: www.askwhowhywhathow.com

 

Date biografice
Audrey Hepburn s-a născut pe 4 Mai 1929 la Bruxelles (Belgia) și se consideră că ar fi verișoara îndepărtată a Prințesei Diana și chiar cu Prințul Rainier al III-lea de Monaco, informează cinemarx.ro. Cu toate acestea, copilăria actriței s-a dovedit a fi una deloc ușoară. A suferit din cauza divorțului părinților săi, iar când a început cel de-al Doilea Război Mondial s-a mutat în Olanda, unde a urmat școala de balet. Audrey a fost nevoită să danseze în secret la diferite la petreceri pentru a câștiga un ban și a supraviețui. După război, s-a stabilit în Anglia, unde a mai făcut o școală de modeling. În timpul unei defilări a fost observată de un producător de film și a primit primul său rol în „Nederlands in 7 lessen” (1948). Acest lucru a determinat-o să plece în America pentru a-și continua cariera de actriță. Datorită talentului său actoricesc dar și a aspectului său fizic deosebit, Audrey a primit roluri principale în filme precum „Roman Holiday” (1953), „Sabrina”(1954), „Breakfast at Tiffany’s”(1961), „Charade”(1963), „My Fair Lady” (1964) etc.

Foto: Audrey Hepburn, Paris, 1964.

Sursa foto: www.blogcdn.com

 

Stilul Audrey Hepburn

Odată ce a devenit o celebritate la nivel mondial, stilul actriței a devenit tot mai preferat în rândul femeilor. Astfel, Audrey Hepburn este considerată și în prezent simbolul feminității clasice.

Frumoasa actriță s-a remarcat prin piese vestimentare precum:

 

Rochia neagră

Foto: Audrey Hepburn black dress

Sursa foto: www.weheartvintage.co, www.pinterest.com

 

Rochia de seară simplă, cu imprimeu floral

Foto: Audrey Hepburn rochia de seara

Sursa foto: gma.yahoo.com

 

Pantalonii capri și balerinii

Foto: Audrey Hepburn în pantaloni capri

Sursa foto: www.wolfandwillowblog.com

 

Bluza neagră cu guler

Foto: Audrey Hepburn în Bluza neagră cu guler

Sursa foto: tarkowski.tumblr.com

 

Cămașa simplă

Foto: Audrey Hepburn

Sursa foto: cosmosonic.tumblr.com

 

Pălării extravagante

Foto: Audrey Hepburn

Sursa foto: www.silvervelvetsky.wordpress.com

 

Audrey Hepburn a fost inclusă în topul celor mai buni 100 de actori ai tuturor timpurilor, și în topul celor mai bine îmbrăcate persoane din lume (International Best Dressed List). Actrița s-a stins din viață în 1993, în Elveția.

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
fantasy bra
ÎNGERUL „VICTORIA’S SECRET”, CANDICE SWANEPOEL VA PURTA UN SUTIEN DE 10 MILIONE DE DOLARI / FOTO