audry hepburn

Află istoria parfumului “interzis” creat pentru Audrey Hepburn / FOTO

Renumita actriță Audrey Hepburn a devenit remarcată nu doar datorită stilului său subtil și romantic, dar și prin rafinamentul parfumului pe care l-a promovat.

Hepburn

Sursa foto: www.pinterest.com

Prietenia dintre Audrey Hepburn și Hubert de Givenchy a fost una de durată, apropiată și sinceră. Au colaborat excelent, ea fiind modelul ideal pentru un designer provenit din lumea nobilă a Franței. Și pentru că Givenchy a  semnat garderoba vedetei în mai multe producții cinematografice, era necesar să-i creeze și un  parfum.  Dar nu orice parfum. Unul numai și numai pentru ea, muza, modelul preferat, prietena intimă și actrița favorită. Și atunci i-a oferit parfumul Le De, în anul 1957, iar apoi un minunat floral aldehidic pe care l-a purtat exclusiv Audrey. Ea și numai ea!

Audrey Hepburn

Sursa foto: www.pinterest.com

Iar în momentul în care Casa Givenchy a hotărât să-l ofere femeilor din lumea întreagă, Audrey a exclamat: “L`Interdit !” Iar parfumul s-a numit, de atunci încoace, “L`Interdit de Givenchy”, oferit și celorlalte doamne și domnișoare abia în 1964, după o campanie publicitară făcută de Audrey Hepburn însăși.

Hepburn parfume

Sursa foto: www.pinterest.com, William Klein pentru Vogue US.

Hepburn

Sursa foto: thefashionofaudrey.tumblr.com

L`Interdit de Givenchy este un parfum cu aromă rafinată de trandafir, iasomie și alte extracte din flori și fructe. Aroma parfumului s-a remarcat prin senzualitatea și prospețimea pe care o emana. Nu în zadar, timp de 4 ani de zile Audrey Hepburn interzicea producerea în masă a parfumului, dorind să-i aparțină doar ei.

Audrey

Sursa foto: Henry Clarke pentru revista Vogue

Hepburn

Sursa foto: vinterborn.tumblr.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
cannes 2014
Ținutele vedetelor la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes 2014