Clubul Nostru și-a sărbătorit aniversarea! Vezi poze de la eveniment

Clubul Nostru a sărbătorit recent doi ani de activitate! Cei prezenți la sărbătoare  au avut ocazia să cunoască doi oaspeți speciali veniți din România, precum  criticul de modă Alin Gălățescu și designerul Natalia Vasiliev. Nu au lipsit  nici surprizele, cadourile și buna dispoziție.

Clubul Nostru

Petrecerea a avut loc la Sala de Aur, unde fiecare invitată a fost întâmpinată cu un cadou oferit de partenerii evenimentului. Invitata specială a serii,  Natalia Vasiliev,  originară din Republica Moldova,  a purtat o rochie superbă, până la genunchi, în două culori, auriu și negru, trezind aprecieri pozitive din partea publicului, dar și din partea analistului de modă Alin Gălățescu.  Cei doi invitați și-au expus părerea despre adevărata frumusețe feminină. „Nu încercați să mizați doar pe această carte – frumusețea exterioară. Te plictisești foarte repede și de femeile frumoase”, a menționat Alin Gălățescu. Criticul a mai vorbit despre principalele probleme cu care se confruntă o femeie în societatea de astăzi și a dat sfaturi utile despre cum le pot depăși: împăcarea cu sine însăși, evitarea frustrărilor, culturalizarea, dezvoltarea personală și autoevaluarea. Cei doi, au mai povestit despre activitatea lor profesională dar și istorii interesante din viața personală.

Clubul Nostru

Natalia Vasiliev

Natalia Vasiliev a povestit despre activitatea sa de designer vestimentar și despre pasiunea sa pentru domeniul modei. „Știam că vreau să devin creatoare de haine încă din copilărie. Am fost ajutată și de părinți pentru a-mi realiza visul și a-mi deschide primul atelier. Am realizat faptul că dacă îți dorești ceva cu adevărat,vei obține acest lucru neapărat.”

Natalia Vasiliev

Natalia Vasiliev

Alin Gălățescu a definit și conceptul de modă: „Moda e calea de a comunica celorlalți cine sunteți sau cine vreți să fiți. În momentul în care toți te apreciază pozitiv, înseamnă că transmiți bine mesajul. ”

Alin Gălățescu

Fondatoarea Clubului Nostru, Doina Cernavca, ca de obicei elegantă și frumoasă, a avut grijă ca oaspeții să aibă parte de un coffee break și un fourchette delicios. Ea a optat pentru un look clasic, purtând o fustă creion cu talia înaltă, asortată cu o bluză lejeră.

Doina Cernavca

Doina Cernavca

La finele evenimentului, cei prezenți au avut ocazia să pozeze alături de invitații speciali, după care au participat la o tombolă la care s-au înmânat 40 de premii.

premii

Clubul Nostru

Clubul Nostru

Clubul Nostru

Cadouri

Clubul Nostru

Clubul Nostru

Clubul Nostru

Clubul Nostru

Clubul Nostru

Text realizat de Svetlana Postolachi

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
FASHION GUIDE RECOMANDĂ / 3 OFERTE FASCINANTE PENTRU VACANȚA DE VARĂ