make up

9 trucuri de make-up pentru a arăta mai bine în fotografii

Cu siguranță nu o singură dată ați rămas dezamăgiți de propria imagine din fotografii. Pentru a schimba această situație, cosmopolitan.com vă prezintă câteva trucuri de make-up pentru a arăta mai bine în fotografii.

make up

Sursa foto: www.cynthiarowland.com

1. De obicei prima etapă a machiajului este aplicarea fondului de ten. Însă, în cazul în care nu sunteți un bun profesionist de make-up, vă recomandăm să vopsiți pentru început ochii. Astfel, dacă veți murdări obrajii, sau alte regiuni ale feții cu fard de ochi sau rimel, nu veți dăuna nicidecum tenului și veți putea curăța cu ușurință fața.

8

Sursa foto: www.hollywoodnoirmakeup.com

2. Dacă doriți să evidențiați forma ochilor, atunci conturați cu un creion rezistent la apă marginea  interioară a pleoapei superioare.

3. Dacă nu doriți să arătați în imagine mai în vârstă, nu exagerați atunci când aplicați fardul pentru ochi și optați pentru culori naturale. În cazul în care vă doriți o imagine fatală, atunci puteți folosi și culori intense.

4. Aplicați mult rimel. Acest lucru va atrage atenția către privirea profundă pe care o emanați atunci când pozați.

Sursa foto: www.pinterest.com

5. Aplicați fond de ten și pe urechi, în cazul în care vi se înroșesc repede.

6. Folosiți un corector pentru a lumina zona ochilor și a ascunde zonele întunecate. Acest lucru este important pentru o imagine clară a feței în fotografie.

7. Aplicați fardul de obraz.  Folosiți o nuanță  mai întunecată decât culoarea tenului pentru a accentua forma feței.

blush

Sursa foto: www.cosmopolitan.com

8. Este important să aveți buzele mereu hidratate. Pentru a conferi strălucire zâmbetului optați pentru un luciu de buze. În cazul în care trebuie să folosiți un ruj mat, tamponați un pic de balsam de buze pentru a nu avea buzele uscate.

9.  Aplicați puțină pudră. În imagine este important să aveți o piele perfectă, dar fără a crea senzația de „mască”. Aplicați pudră translucidă pentru a camufla roșeața sau alte zone problematice. De asemenea aceasta va fixa machiajul și va conferi un aspect mat pielii.

make up

Sursa foto: www.cosmopolitan.com

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
coco chanel
130 de ani de stil Coco Chanel / FOTO