Jean Paul Gaultier va lansa o linie vestimentară de lux pentru copii / FOTO

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier va lansa o linie vestimentară pentru copii care va include diverse articole ce vor fi comercializate cu preţul de 1.200 de euro.

Celebrul creator de modă francez, în vârstă de 61 de ani, care a lansat deja o colecţie pentru copii în 2009, a dorit de această dată să lanseze o linie vestimentară de lux  „Junior Gaultier Couture”, pentru sezonul primăvară-vară 2014, informează mediafax.ro.

Linia vestimentară pentru copii a fost inspirată din colecţia sa pentru adulţi din sezonul primăvară-vară 2013.

Jean Paul Gaultier a publicat deja desenul uneia dintre creaţiile vestimentare din noua linie, denumită Junior Gaultier Couture – o rochie din mătase şi tul, decorată cu cristale Swarovski, disponibilă în două culori: alb şi roz.

junior_gaultier_ss14_couture_dress___leelamayee_330511621_north_545x

O colecţie limitată de 90 de articole vestimentare pentru copiii cu vârstele cuprinse între patru şi 14 ani va fi pusă în vânzare la sfârşitul acestui an. Articolele din această colecţie vor fi comercializate cu preţuri care oscilează în jurul sumei de 1.200 de euro.

Renumitul designer francez, autorul unor creaţii vestimentare spectaculoase purtate de Madonna şi de Kylie Minogue, a dezvăluit şi faptul că intenţionează să prezinte unele dintre cele mai renumite creaţii ale sale într-o expoziţie care va fi vernisată la Londra.

avril-2012-©RAINERTORRADO

Sursa foto: vogue.fr 

Jean-Paul Gaultier, născut pe 24 aprilie 1952, nu a luat niciodată lecţii de design vestimentar, dar a început să trimită schiţe mai multor creatori faimoşi încă de la o vârstă fragedă. Pierre Cardin a fost impresionat de talentul lui şi l-a angajat ca asistent personal în anul 1970. Ulterior, Gaultier a lucrat cu Jacques Esterel, în 1971, şi cu Jean Patou, în anul următor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Photo Street Style at Couture Week
Ținute de stradă la Paris Couture Week