Un nou eveniment de modă marca „Ylianna Kosînzeana Event”! Vă invităm la „Pink Bubble Gum”

O nouă ediție, noi invitați, noi parteneri și o nouă locație. Cam așa sună noua invitație la seminarul „Ylianna Kosînzeana Event” din 27 noiembrie.

Chiar dacă au trecut abia două săptămâni de la evenimentul anterior, Ylianna se grăbește să dea startul unei noi întâlniri. De această dată stilista  invită cele mai stilate mămici și tinere fashioniste la „Pink Bubble Gum”.

1466285_653256264725638_299219757_n

 

Organizatorii au decis să-și surprindă oaspeții cu noua locație și un program mai special. Atmosfera plăcută va fi garantată de către restaurantul „La Vista” care recent și-a deschis larg ușile. Fondatoarea seminarului și-a pus în plan să convingă toate doamnele și domnișoarele că trebuie să arate permanet perfect atât în timpul sarcinii cât și după naștere. Aceasta va aborda un subiect interactiv despre ținutele și încălțămintea potrivită mămicilor, scrie www.ydanko.com.

lavista291013_5

Printre invitații speciali ai serii se numără medicul reumatolog al centrului medical „Med Way”, Victor Oprea, care ne va învăța cum să prevenim și să tratăm vergeturile apărute în perioada sarcinii. Un instructor de fitness va oferi un master-class din care vei învăța cum poți să slăbești corect și să te menții în formă în condiții casnice. Iar psihologul, AZA Onika te va pregăti moral de cel mai important moment din viață. Și te va ajuta să treci peste stresul cauzat de naștere.

Nici de această dată nu va lipsi forchette-ul, tombola de premii și desigur prezentarea de modă pentru copii. Mai mult decât atât, Ylianna Danko va prezenta în premieră câteva articole din noua linie vestimentară pentru copii, dar și prototipuri pentru maturi. Toate disponibile la târgul organizat în cadrul seminarului.

Vino alături de noi miercuri 27 noiembrie, ora 18:30 în incinta restaurantului „La Vista” str. Traian 5/3  

Rezervări de bilete: 078 151002 sau 078 66660  

Parteneri media:

www.fashionguide.md

www.everydayjournalism.com

www.pentruea.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Summer afternoon / Minimalism și linii clare în noua colecție Pugachenko Atelier