Vezi colecția cu care Irina Madan a câștigat concursul „ArtPodium” / FOTO

Irina Madan a fost desemnată câștigătoarea concursului tinerilor designeri profesioniști în cadrul Festivalului de Modă „ArtPodium”. Tânăra creatoare a impresionat juriul printr-o colecție vestimentară pictată manual creată atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Irina Madan

Sursa foto: www.facebook.com

Colecția se numește „Burano” și a fost realizată cu ajutorul unei metode mai puțin tradiționale – pictura pe stofă. Pe lângă pictură, tânăra creatoare a mai folosit și broderia. Culorile colecției au fost inspirate din gama coloristică a insulei Burano, situată foarte aproape de orașul Veneția.

 
Menționăm că recent Irina Madan a prezentat  aceeași colecție în cadrul Festivalului de Modă „Текстиль и Мода” din Donetsk, Ucraina și de asemenea a fost laureată de gradul întâi la nominația „Folk”.
 
Fashion Guide vă prezintă colecția vestimentară pictată datorită căreia Irina Madan a luat premiul cel mare.

IMG_7442

IMG_7444

IMG_7445

Irina Madan a relatat într-un interviu pentru Fashion Guide mai multe detalii despre ultima sa colecție și stofele pe care le pictează. Interviul îl puteți accesa aici: Irina Madan, fata care dă culoare stofei! Vezi ce colecție a creat / FOTO 

Foto: Ion Pleș Alexandru pentru Fashion Guide

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Chișinău – metropola modei pe 5-6 martie. Cei mai talentați designeri te așteaptă la Moldova Fashion Days 2016