couture make up

Cum obții un machiaj couture

Pentru machiajul de iarnă 2013 – 2014, cei mai influenți creatori de modă au propus gene luxuriante, sprâncene bine definite și buze strălucitoare. Revista online allure.com oferă câteva sfaturi pentru realizarea perfectă a unui machiaj couture.
 
Gene luxuriante la Versace

O femeie trebuie să cucerească pe toți cei ce o înconjoară prin privirea sa profundă și senzuală. Pentru un astfel de efect aveți nevoie de gene false sau multe straturi de rimel. La prezentarea de modă Versace, modelelor li s-au aplicat un rând de gene false pentru partea inferioară a genelor și două rânduri  pentru partea superioară. Pentru cel de-al doilea rând lungimea genelor a fost scurtată în jumătate. Astfel, genele au obținut un extra volum.

versace fall make up 2013

versace fall make up 2013

versace fall make up 2013

Sursa foto: www.makeupforlife.net

Sprâncene bine definite la Chanel

Machiajul smokey eyes cu sprâncene bine definite vă scoate în evidență trăsăturile feței. Acest tip de machiaj preferă și renumitul model Cara Delevingne.  La prezentarea de modă Chanel s-a optat doar pentru evidențierea sprâncenelor. În rest, machiajul a fost unul nud.

chanel brows 3

Sursa foto: www.makeupandbeautyblog.com

chanel brows 4

Sursa foto: www.eyeshadowlipstick.com

cara delevingne brows

Sursa foto: www.justjared.com

Buze strălucitoare la Christian Dior

Fashion show-ul Christian Dior a fost orbit de buzele strălucitoare ale modelelor. Pentru machiajul buzelor au fost alese nuanțe de roșu. mov,  roz și maro cu efect reflectorizant.

dior disco lips 2

dior disco lips 3

Sursa foto: www.fashionthrill.com

Atenționăm că toate aceste trei metode de make-up relatate mai sus, nu trebuie folosite într-un singur machiaj. Cea mai bună alegere este machiajul nud în care să puneți accent doar pe sprâncene, ochi, sau buze.

Text: Svetlana Postolachi

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
MUZEUL „LOUIS VUITTON” SE VA DESCHIDE PE 26 OCTOMBRIE / FOTO