George Clooney, îmbrăcat în buline pe coperta revistei W Magazine / FOTO

George Clooney a realizat un pictorial inedit ce se poate regăsi în paginile celui mai nou număr al prestigioasei publicații W Magazine, intitulat Art Issue. 

George Clooney a devenit, pentru pictorialul din ediția dedicată artei a W Magazine, parte a unei opere de artă realizată de Yayoi Kusama, artist japonez în vârstă de 84 de ani. Motivul pentru care actorul este starul numărului dedicat artei, este că a scris scenariul, a regizat și este co-producător al peliculei „The Monuments Men”, în care de asemenea poate fi văzut jucând.

george-clooney-w

„Arta ia diferite forme, dar reprezintă ceva ce este elementar în noi toți – istoria noastră. Am vrut să facem un film în care băieții buni câștigă o luptă cu cel mai rău dintre răi – Hitler. Este o poveste despre care nimeni nu mai auzise vreodată. În acest film încercăm să arătăm dacă merită să-ți riști viața pentru a salva arta. Până la urmă, atunci când dispare cultura unei națiuni, îi dispare și identitatea”, adaugă el.

1213-WM-COVR-01-760x979
Imaginile îl prezintă pe cel mai dorit burlac de la Hollywood, îmbrăcat într-un costum elegant Giorgio Armani, pe care stau atent desenate buline de culoare albă, și o cămașă albă pe care sunt desenate, bineînțeles, buline negre. Asta pentru a se asorta perfect cu spațiul ce-l înconjoară.

image2

„Yayoi Kusama m-a văzut acoperit cu buline. M-a transformat în Snoopy, dar trebuie să recunosc că sunt mândru să fiu Snoopy!”, glumește Clooney pe seama ineditului concept.

george-clooney-by-emma-summerton-for-w-magazine-december-2013january-2014-5

Sursa text: agentiadepresamondena.com

Sursa foto: www.wmagazine.comthecitizensoffashion.files.wordpress.comgeorge-clooney.us

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Alexander Wang, piese din piele în noua colecție primăvară 2014