9 lucruri care nu vor fi la modă în 2014 / FOTO

Când un lucru e purtat de toată lumea, asta poate însemnă un singur lucru: că nu mai e la modă. Aşadar, iată care sunt trendurile care trebuie să ia o pauză în acest an, potrivit www.glamourmagazine.ro:

Şorturile scurte. Mult prea scurte, destrămate şi cu buzunarele ieşite mult pe dinafară.

9

Sandalele cu blană.

Pixelformula Celine Womenswear  Summer 2013 Ready To Wear  Paris

Sandalele cu platformă.

Street Fashion

Extensiile de gene. Nu spunem că, la o cazii speciale, n-ar trebui să apelezi la specialişti care să-ţi pună în evidenţă ochii. Însă, dacă chiar vrei să dai amploare genelor tale, alege nişte extensii simple şi în niciun caz nu miza pe gene mai lungi, decorate cu pietre sau pene.

6

Pantalonii-harem. Da, e timpul să-i păstrăm doar pentru orele relaxate de yoga şi să-i înlocuim, în după-amiezile relaxate, cu nişte jeanşi boyfriend.

5

Dinţii îmbrăcaţi în pietre sau metale preţioase.

4

Cocurile rotunde, perfect aranjate. În 2014 se poartă un look mai cool şi mai fresh. Vreţi să vă prindeţi părul în coadă? Un ponytail simplu e alegerea perfectă.

3

Tenişii cu platformă. O iubim pe Isabel Marant, dar după atâtea copii nereuşite şi atâtea imitaţii ieftine, e timpul să ascundem aceşti tenişi în spatele dulapului.

2

Pantalonii pijama.  E timpul să ţineţi acasă pantalonii de acest gen şi, dacă vă plac imprimeurile, să alegeţi pantaloni skinny cu imprimeuri florale.

Street Fashion

 Sursa foto: www.glamourmagazine.ro

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
SHOPPING / Ce cadouri dăruim femeilor de Crăciun? FOTO