photo paris-haute-couture-week-spring-2014 recap

Tendinţele pentru sezonul cald observate în cadrul săptămânii modei la Paris

Renumiţii designeri internaţionali şi-au prezentat colecţiile pentru sezonul cald al anului 2014 în cadrul săptămânii modei la Paris.  Fashion Guide îţi recomandă câteva tendinţe observate pentru sezonul care vine.
 
Ce culori vom purta în primăvara-vara anului 2014?
Culorile ce au predominat pe podium au fost cele pastelate precum crem, roz pal sau şampanie. De asemenea au fost prezente și nuanțele neutre ca maro, bordo, alb sau negru.

photo c

photo roz pal

photo roz

photo maro

photo bordo

photo negru

Care vor fi piesele vestimentare cheie, ce vor invada garderoba în sezonul următor?

Gulerele. Casa de modă Chanel a reinventat ţinutele sale și le-a transformat în creații moderne şi nonconformiste. Totuși, datorită anumitor detalii printre care se numără și  gulerele sofisticate, brandul a menţinut stilul specific a creatoarei Coco Chanel.

photo chanel1

photo chanel

photo chanel

Umerii goi. Una dintre cele mai observate tendinţe ale podiumurilor a fost dezgolirea umerilor. Vestitul brand Dior a accentuat în acest mod perfecţiunea feminităţii.

photo dior1

photo dior

photo dior

Centura în jurul taliei. Evidenţierea taliei continuă să fie în tendinţe și în sezonul ce urmează. Zuhair Murad a folosit în calitate de accesorii centuri aurii în forma unor crenguțe. Acestea s-au potrivit perfect cu rochiile sale elegante și au redat unicitate și originalitate colecţiei.

photo zuhair murad1

photo zuhair murad

photo zuhair murad

Pantalonii maxi. În primăvara-vara anului 2014 pe lângă fusta maxi vor fi în vogă pantalonii maxi largi și cei din voal. Casa de modă Armani a pus în valoare comoditatea și eleganța acestor piese vestimentare în noua sa colecție couture.

photo armani prive

photo armani prive

photo armani prive

Imprimeurile și aplicațiile florale. Elementele care au răspândit prospeţimea anotimpului de primăvară şi atmosfera parfumată de vară au fost imprimeurile și aplicațiile florale. În colecţia designerului Elie Saab, acestea au luat forma unor cascade ce se revărsau peste poalele rochiilor de seară.

photo elie saab

photo elie saab

photo elie saab

Sursa foto: www.vogue.ru

Autor: Elena Putregai

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Paris Fashion Week / Fátima Lopes, colecția primăvară-vară 2015