foto

Campania „Din inimă branduri din Moldova” te invită la Spring Fashion Walk 2014

Diplomați, femei de afaceri, politicieni, sportivi celebri şi artiști, împreună cu reprezentanți ai Clubului Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM) vor fi modele pentru o seară și vor prezenta pe podium piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii ale brandurilor moldovenești în cadrul celei de-a cincea ediții a show-ului de modă Moldova Spring Fashion Walk 2014.

Acest eveniment de caritate este organizat de CIFM în parteneriat cu Asociaţia APIUS, cu suportul proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II) al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Show-ul de modă face parte din campania „Dinbranduri de Moldova”, care are scopul de a promova brandurile autohtone și de a motiva consumatorii să aleagă piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii produse în Moldova. Mai mult de cât atât, anul acesta evenimentul va constitui o platformă pentru atragerea partenerilor de afaceri străini și lărgirea piețelor de desfacere pentru companiile din industria ușoară.

foto

Industria uşoară oferă femeilor din Moldova cel mai mare număr de locuri de muncă, contribuind la prevenirea migraţiei ilegale a oamenilor în căutarea unui venit, lăsându-şi copiii acasă, fără supraveghere părintească. La moment această industrie asigură locuri de muncă pentru circa 20 de mii de femei din întreaga țară, fiind una din principalele industrii exportatoare ale țării. Brandurile proprii și capacitățile de design constituie valoarea adăugată și viitorul acestei industrii, iar Moldova Spring Fashion Walk 2014 vine să susțină anume aceste capacități.

Spring  Fashion Walk 2014 va fi găzduit de Ambasadarul SUA in Republica Moldova, Excelența Sa, Dl William H. Moser, care va demonstra și ținute autohtone alături de alți diplomați, cum ar fi Ambasadorii UE, Poloniei, Suediei, Marii Britanii și Turciei. La show vor fi prezentate peste 35 colecţii prêt-à-porter primăvară-vară 2014 ale brandurilor moldoveneşti, precum și ale tinerilor designeri şi studenţi. Banii colectaţi în cadrul evenimentului vor fi utilizaţi pentru a susţine educaţia în domeniul industriei uşoare.

Spring Fashion Walk 2014

va avea loc sâmbătă, 1 martie 2014,

cu începere de la ora 17.00,

la „Leogrand Hotel & Convention Center”,  str. Mitropolit Varlaam, 77

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi procurate începând cu data de 19 februarie. Prețul biletului va constitui 250 lei (sau prin SMS Moldcell 200 lei). Pentru mai multe detalii va rugăm sa urmăriți pagina de Facebook dininima.md: https://www.facebook.com/dininima

Intrarea reprezentanţilor mass-media la Spring Fashion Walk 2014 se va face EXCLUSIV în baza acreditărilor, pe care le puteţi obţine până la data de 27.02.2014. Pentru a obţine acreditarea, vă rugăm să confirmaţi prezenţa cu un mesaj la adresa: dininima.info@gmail.com.

foto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Luxul blănurilor cucereşte iarna 2014 / FOTO