foto

Ana’s Diary / A Mommy Outfit

foto

Când ai un copil și trebuie să ieși la plimbări lungi în parc cu el, optezi pentru haine foarte comode. Eu, cel puțin, aleg mereu blugi comozi și niște adidași.

Uneori, însă, când mai esti influențat și de timpul de +10′C, optez să port haine la fel de comode, dar cu o alură mai chic. Pentru că cine a spus că nu există haine chic comode?

Am tras o concluzie și m-am gândit la cele câteva lucrui esențiale de care o mamă trebuie să ducă cont când iese la plimbare cu copilul și vrea să arate chic.

1. Trebuie să purtați mai mereu legging-și sau blugi, care sunt elastici, pentru că doar aceștia ne pot oferi libertate în mișcare. Iar mamele se mișcă mult, mai ales când pui căruciorul în mașină, pui copilul în carseat, ajungând în parc, iar îl scoți, iar pui copilul..etc.

2. Aveți nevoie de cămeși, maiouri și pulovere supradimensionate. Este foarte important ca haina pe care o purtați să nu vă incomodeze deloc. Eu deja am ieșit cu Emilia de un milion de ori și vroiam și eu să arăt omenește uneori și optam pentru lucruri, care chiar mă deranjau atunci când depuneam puțin efort.

3. Și nu uitați în ultimul rând că încălțămintea trebuie să fie super de confortabilă și bună. Iar adidașii nu sunt unicii de acest fel.

Eu am încercat să port o ținută cu aer chic cât de puțin, dar și foarte comodă. V-o zic cu mâna pe inimă.

foto foto foto foto foto foto

Mango leggings and sweatshirt
Stefanel sleeveless coat
Penny Black shoes
Emporio Armani bag

 Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Ana Ciorici, accesați: www. ana.ciorici.com
*Conținutul materialelor din rubrica „Fashion Blogs” aparțin în exclusivitate autorilor. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postări.  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Reportaj foto / Eleganță, stil și atmosferă de sărbătoare la Spring Fashion Walk!