Ana’s Diary / Urban Chic

foto

Cînd am fost în Stockholm acum cîțva ani, am rămas uimită de alegerile vestimentare ale oamenilor de acolo. Toată lumea purta ținute foarte simple, care arătau si foarte stilate în acelasi timp.

Chiar dacă Suedia poate fi usor considerată una din capitalele modei cu o grămadă de brand-uri locale, care sunt populare în toată lumea, populația acesteia se îmbracă casual smart. Casual smart – înseamnă să porți piese cheie simple, care combinate împreună crează o ținută elegantă, simplă de zi, dar accesorizată cu o pereche de tocuri poate fi si una de seară (din punctul meu de vedere).

Atît bărbații cît si femeile purtau blugi simpli cu tricouri sau cămesi, iar deasupra se cuvenea un palton sau o geacă. Toată lumea opta pentru încălțăminte comodă si foarte mulți purtau ținute de sus pînă jos într-o singură culoare. Într-un oras urban ca Stockholm, lumea opta pentru o confortabilitate foarte stilată.

De aia, ținuta mea de azi, se asociaza cu cele purtate de majoritatea oamenilor din Suedia. Toată lumea îi cunoaste ca pe un popor ce poartă ținute foarte foarte simple, care cu atitudinea corectă par tare stilate.

foto foto foto foto foto foto

Mango jeans
Mango shoes
Zara t shirt & jacket
Celine Trapeze bag
Victoria Beckham sunglasses
Mango necklace
BCBG ring

Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Ana Ciorici, accesați: www. ana.ciorici.com

*Conținutul materialelor din rubrica „Fashion Blogs” aparțin în exclusivitate autorilor. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postări.   

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Artpodium 2014 / Prezentarea colecțiilor în cadrul „Concursului tinerilor designeri” / Part 1