EUROVISION 2014 / Ținutele participanților din a doua semifinală

Pe 13 martie a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2014, la care au participat alți 12 interpreți.

Fashion Guide vă prezintă ținutele participanților de la concursul Eurovision și vine cu unele sfaturi și recomandări.

Cristina Scarlat

Cristina Scarlat a avut una din cele mai extravagante ținute. Ea a purtat o rochie lungă pe jumătate elegantă de culoarea pielii, iar cealaltă jumătate crea iluzia că este confecționată din oglinzi metalice.

Sfaturi și recomandări. Deoarece este o diferență prea mare dintre culoarea bej a rochiei și nuanțele metalice, Fashion Guide recomandă artistei să opteze pentru culori precum gri sau negru, pentru a se asorta mai bine cele două părți ale rochiei.

foto foto

Anna Gulko

Anna Gulko a optat pentru litlle black dress asortată cu o pereche de pantofi negri. La capitolul coafură, interpreta și-a lăsat părul drept liber pe spate, iar pentru machiaj a ales să  evidențieze ochii cu un make-up de tip cat-eyes.

Sfaturi și recomandări. Pentru că modelul rochiei nu îi avantajează vârsta și silueta, Fashion Guide recomandă o rochie midi evazată cu un print  mai rebel și jucăuș.

foto

Curly Your

Scena Eurovisionului a fost invadată de creții interpretei Curly. Coafura afro a artistei și a dansatoarelor a impresionat publicul. Curly a ales să poarte o ținută neagră cu accente albastre compusă dintr-un top elegant și o fustă evazată. Ținuta a fost completată cu o centură albastră, pe care erau aplicate paiete strălucitoare. De asemenea au atras atenția și sneakerii negri, aceștia fiind decorați cu flori.

foto foto

Diana Staver

Diana Staver a purtat o rochie semnată Eugen Hudorojcov. Rochia strălucea la propriu datorită paietelor și pietrelor strălucitoare aplicate. Interpreta a asortat ținuta cu o pereche de pantofi negri, decupați.

foto

Dana Markitan

Dana Markitan a dat dovadă de ingeniozitate și creativitate. Ținuta interpretei și a echipei sale au emanat senzualitate și eleganță pe scena Eurovisionului. Ea a optat pentru un costum deux-pices format din sacou  peplum și o pereche de pantaloni scurți extrem de sexy. Cel mai important detaliu al ținutelor au fost cosițele interpretelor, care au fost decorate cu luminițe.

foto foto

Aurel Chirtoacă

Aurel Chirtoacă a optat pentru un costum albastru asortat cu un top cu motive florale și geometrice.

Sfaturi și recomandări. Artistul nu a ieșit în evidență pe scenă. Fashion Guide recomandă să opteze pentru ținute mai curajoase.

OX6A9040

Edict

Membrii trupei Edict au purtat haine casual. Solista trupei a optat pentru blugi și geacă din denim și machiaj strident.

Sfaturi și recomandări: Fashion Guide recomandă interpretei să evite asortarea pieselor din denim în aceleași nuanțe. De asemenea machiajul ales nu a fost potrivit pentru ținuta purtată, acesta fiind mult prea extravagant pentru un outfit casual.

foto

Lucia S

Interpreta a ales să poarte o rochie lungă, albă și ușor transparentă, iar ceilalți membri din echipă au optat și eu pentru ținute All White. La capitolul machiaj și coafură, Lucia și-e evidențiat ochii și a lăsat părul drept pe spate.

foto

Mikaella

Tânăra interpretă a ales să poarte o ținută All Black, pe alocuri transparentă,  cu detalii aurii.

Sfaturi și recomandări: Ținuta Mikaellei nu se asortează din punct de vedere cromatic cu ținutele dansatorilor. Fashion Guide recomandă să se atragă mai multă atenție stilului abordat și nuanțelor alese.

OX6A9060 OX6A9065

Glam Girls

Fetele din Glam Girls au purtat blugi, maiouri și botine. Ținutele acestora au fost accesorizate cu pandative în formă de inimă, în nuanțe contrastante.

OX6A9072

Foto: Yan Colors

 Vezi și: Ținutele participanților din prima semifinală Eurovision Song Contest 2014

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ana’s Diary / Shades of Grey