STILUL INCONFUNDABIL AL EDITORULUI DE MODĂ EMMANUELLE ALT!

Emmanuelle Alt este una dintre cele mai influente figuri din lumea modei, executând funcţia de editor-şef al revistei „Vogue Paris”. Frumoasa franţuzoaică în vârstă de 46 de ani a devenit un adevărat style icon ce pune accent pe simplitate, comoditate, calitate şi versatilitate.

Stilul său este unul androgin, cu influenţe sofisticate de rock & roll, combinând perfect elementele vestimentare clasice şi cele casual. Ţinutele ei de zi sunt compuse din pantaloni skinny, cămăşi bărbăteşti, jachete şi sacouri cu umerii bine definiţi şi pantofi stiletto. De asemenea, Emmanuelle Alt ne demonstrează că poţi ieşi în evidenţă şi cu ajutorul culorilor precum alb, negru sau gri.

În cadrul evenimentelor de seară, Emmanuelle Alt păstrează un look elegant. Rochiile în culori aprinse, cu imprimeuri ţipătoare sau paiete nu fac parte din garderoba ei. Redactorul-şef mixează deseori un sacou de tip tuxedo cu pantaloni din mătase.

Deşi la prima vedere se pare că optează pentru aceleaşi haine, Emmanuelle Alt întotdeauna rămâne elegantă şi în pas cu moda. Ea reprezintă întruchiparea femeii moderne, care se remarcă prin naturaleţe şi nu prin opulență.

Sursa foto: www.pinterest.com

Autor: Stela Cheptene

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Tendințe extravagante și elemente chic pentru vara 2016