foto

Descoperă stilul nonconformist al Hipsterilor / FOTO

Hipster este un termen popular folosit pentru a desemna o subcultură contemporană din America de Nord, Australia și Europa și este specific locuitorilor din zonele urbane. Pentru prima dată termenul „hipster” a apărut în anii ’90 și făcea referire la mișcările culturale ce au avut loc în societate, începând cu anii 1940.

Termenul a redevenit  popular în anul 2010 și se atribuie  persoanelor ce se opun conformismului, au o gândire independentă, sunt foarte creativi, iubesc muzica indie și rock alternative. Hipsterii sunt împotriva mainstream-ului atât în ideologiile sale, cât și în vestimenație.

Garderoba unui hipster include în mare parte cardigane, căciuli, multe eşarfe, tricouri cu decolteuri în formă de V, pantaloni chino, etc. Ei obişnuiesc să poarte pălării şi eşarfe indiferent de anotimp, asortându-le cu o pereche de blugi skinny şi tricouri colorate. Hipsterii optează pentru ochelarii cu lentila de sticlă ce crează impresia că poartă ochelari de vedere. Căştile masive și papionul de asemenea  fac parte din ținutele acestora.

foto

Sursa foto: fashionablymale.net

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Sursa foto: wearecollision.co.uk

Hipsterii promovează protecția mediului înconjurător și modul sănătos de viață. Deseori îi poți vedea purtând pungi din stofă în detrimentul genţilor din piele, iar mijlocul de transport pe care îl preferă este bicicleta.

foto

Sursa foto: thestreetfashion5xpro.blogspot.it

foto

Sursa foto: carolinesmode.com

foto

Sursa foto: tumblr.com

Cămăşile din denim şi cele în carouri sunt la fel în topul preferinţelor unui hipster. Acestea sunt purtate cu tricouri, pulovere sau hanorace.

foto

Sursa foto: tumblr.com

Blugii skinny și pantalonii chino în diferite culori sunt tipul de pantaloni care definesc garderoba hipsterilor. De asemenea, ei optează pentru încălțăminte comodă și lejeră precum ghete sau bocanci.

Hipsterii iubesc hainele vintage și deseori le asortează  cu cele moderne.

foto

Sursa foto:  modaddiction.net

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

Autor: Iuliana Mămăligă

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Reinvent Yourself / Say NO to push up