Tendințe în materie de machiaj și coafură de mireasă / FOTO

În ziua nunții,  pe tot parcursul serii, mireasa este cea care se află mereu în centrul atenției . De aceea imaginea ei trebuie să fie impecabilă. Fashion Guide împreună cu stiliștii salonului de frumusețe „Mes Amis”, vă prezintă 5 look-uri diferite de mireasă, ținând cont de ultimele tendințe în materie de coafuri, make-up și rochii de nuntă. Katalina Rusu, Elena Potorac, Felicia Sârbu, Cristina Aramă și Ecaterina Răilean sunt cele cinci femei deosebite care au acceptat provocarea noastră.

foto

Lilia Sobuleac, stilistul salonului de frumuseţe „Mes Amis” recomandă mireselor să nu uite de armonia ce trebuie să existe  dintre coafură, machiaj şi rochie. „Elementele şi accesoriile care sunt folosite pentru coafura miresei, trebuie să fie alese în concordanţă cu stilul rochiei. Dacă predomină dantela sau motivele florale, atunci recomand să optați pentru o coafură lejeră, cu bucle rebele sau cosiţe. Dacă rochia e mai sobră, un coc la baza gâtului sau un coc chignon va fi  alegerea perfectă”, a menţionat stilista. În materie de machiaj, stilistul recomandă culori calde, pastelate sau trecerile uşoare de la nuanţe închise spre cele deschise. „Chiar dacă mizaţi pe un machiaj de tip smokey eyes, alegeți nuanţele  fumurii. Puneți accent pe o evoluţie a machiajului de la delicat spre sofisticat”, a mai adăugat Lilia Sobuleac.

foto

Pentru look-ul interpretei Katalina Rusu stiliştii au optat pentru o împletitură sofisticată, cu scopul de a crea o apariţie boemă și în același timp epatantă. „ Am ales machiajul smokey eyes pentru Katalina pentru a-i accentua mai mult ochii. Când optezi pentru un asemenea look, important este să nu exagerezi”,  a explicat stilista.

foto

foto

foto

foto

foto

Model: Katalina Rusu, interpretă

Hair-stilist: Artur Trohin

Make-up artist: Marcela Chironda

„Coafura prezentatoarei TV, Felicia Sârbu, este realizată în stil retro. Trăsăturile feţei ale Feliciei sunt  bine definite, de aceea am optat pentru un coc chignon. Acesta se potrivește perfect cu rochia simplă pe care a ales să o poarte. Buzele roșii şi conturul pronunţat al ochilor au conferit  culoare look-ului de mireasă”, a menţianat Lilia Sobuleac.

foto

foto

foto

foto

Model: Felicia Sârbu, prezentatoare TV7

Hair-stiliști: Irina Ţurcan şi Lilia Sobuleac

Make-up artist: Marcela Chironda

Pentru Elena Potorac stiliștii au propus un coc lejer, accesorizat cu o diademă. „Coafura a fost la fel aleasă după tipul rochiei, care este una foarte simplă și minimalistă. Pentru a reda un look diafan, de primăvară, am folosit culoarea roz deschis pentru buze. Machiajul ochilor este mai pronunţat, pentru a evidenţia forma feţei”, a spus Lilia.

foto

foto

foto

foto

Model: Elena Potorac, prezentatoare TV la Național 4

Hair-stiliști: Irina Ţurcan

Make-up artist: Marcela Chironda

Pentru look-ul de mireasă al Cristinei Aramă, stiliştii au propus un coc sofisticat și voluminos, pentru a crea o armonie dintre coafură şi rochia vaporoasă decorată cu pietre preţioase. Hair-stilistul Lilia Sobuleac  a menționat că „ stiliștii au mizat pe un look romantic, dar în acelaşi timp somptuos,  iar onduleurile rebele au oferit o alură enigmatică și solemnă ținutei în întregime.”

foto

foto

foto

foto

Model: Cristina Aramă, editor Unimedia

Hair-stiliști: Irina Ţurcan, Lilia Sobuleac

Make-up artist: Marcela Chironda

„Simplitate şi rafinament, aşa aş descrie coafura Ecaterinei Răilean. Am optat pentru un  breton oblic, laconic, lung care pune în prim plan împletitura simplă, dar șic în același timp. Astfel, am evidențiat  privirea ochilor și nu am încărcat imaginea cu elemente în plus”, a menționat stilista Lilia Sobuleac.

foto

foto

foto

foto

Model: Ecaterina Caracicovscaia  Railean, jurnalist

Hair-stilist: Lilia Sobuleac

Make-up artist: Lilia Sobuleac

Tendinţele acestui an în materie de coafuri şi machiaj pentru mirese sunt pe gustul tuturor. La capitolul coafuri sunt în vogă atât coafurile clasice și elegante, cât și cele rebele sau neordinare. De asemenea, nu veți da greș dacă optați pentru un make-up în nuanțe nude, sau veți prefera un machiaj diafan sau smokey eyes. Important este să alegeți un machiaj și o coafură care să vă avantajeze trăsăturile feței.

Foto: Yan Colors

Realizare text și coordonator proiect: Iuliana Mămăligă

Salonul de frumusețe: Mes Amis (str. Mihail Kogălniceanu, 22)

Rochiile de mireasă: Salonul de mariaj Miile Fiori (Bulevardul Ștefan cel Mare 141/1)

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
alonso mateo
Alonso Mateo, unul dintre cei mai stilați copii din lume / Foto