Cele 6 cămăși obligatorii în garderoba de bază a unui bărbat

Cămaşa este o piesă vestimentară esenţială pentru garderoba unui bărbat. Indiferent de print, stil sau model, ea face parte din majoritatea ţinutelor masculine. Vă prezentăm 6  cămăşi obligatorii ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat.

Cămaşa albă

Acest tip de cămaşă poate fi purtată la întâlnirile de afaceri sau chiar la diverse evenimente mondene. Dacă aveţi întâlniri de afaceri, o puteți purta cu un costum clasic și accesoriza cu o cravată. Pentru recepţiile mondene papionul ar fi o alegere inspirată. De asemenea, nu veţi da greş dacă o să optaţi pentru o eşarfă. Aceasta va conferi un aspect  mai sofisticat. Pentru o ținută mai lejeră cămașa albă poate fi purtată cu un cardigan sau pulover.

4

Sursa foto: the-streetstyle.tumblr.com

12

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Sursa foto: theurbangent.com

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Sursa foto: meandmybentley.tumblr.com

Cămaşa neagră 

Culoarea neagră a cămăşii conferă eleganţă şi mister bărbatului ce o poartă. Asortată cu o pereche de jeanși sau cu un costum negru, veți da dovadă de bun gust și stil.

Sursa foto: www.pinterest.com

Cămaşa în carouri este potrivită pentru petrecerile cu prietenii sau la o ieşire în oraş. Carourile sunt mereu în trend, aşa că nu veţi da greş dacă o achiziţionaţi pentru garderoba dumneavoastră. O puteţi asorta cu un tricou alb sau puteţi crea un look smart casual.

foto

Sursa foto: ruffledblog.com

Cămaşa din denim este o piesă vestimentară lejeră, comodă și foarte versatilă. Aceasta poate fi purtată cu o pereche de jeanși, pantaloni chino sau o pereche de pantaloni scurți. În perioada caldă a anului, cămașa din denim poate fi purtată cu un tricou. Pentru perioada rece a anului aceasta se va asorta perfect cu un pulover sau cardigan.

9

Sursa foto: wardrobelooks.com

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

8

Sursa foto: thewhitepepper.com

15.

Sursa foto: menstyle1.com

Cămaşa în dungi verticale

Dacă doriți să ieșiți din anonimat atunci neapărat trebuie să aveți în garderobă o cămașă în dungi verticale. Dungile vor crea impresia că sunteți mai înalt și vor accentua trăsăturile corpului. Cămaşa în dungi verticale este potrivită  pentru ținutele office, dar poate fi asortată şi cu o pereche de blugi pentru a crea un look casual.

18

Sursa foto: tumblr.com

22

Sursa foto: www.pinterest.com

 Cămaşa navy poate fi purtată la birou fiind asortată cu un sacou sau puteți crea un look casual dacă o veți purta cu pantaloni chino, blugi și cu o eşarfă sau papion.

foto

Sursa foto: chanelbagsandcigarettedrags.net

foto

Sursa foto: tumblr.com

Autor: Iuliana Mămăligă

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Elle Style Awards România / Află cine sunt câștigătorii și ce ținute au purtat oaspeții