CURIOS / ÎNTREAGA STATISTICĂ DESPRE SHOPPING ŞI FEMEI

Shopping-ul este plăcerea nevinovată a oricărei femei. Fie că achiziţionează o piesă vestimentară de care are nevoie, fie că în mod spontan a decis să-şi facă un cadou, o mare parte dintre femei se rătăcesc la shopping şi uită de timp şi de banii cheltuiţi.

Conform unui articol publicat de revista britanică, Daily Mirror, un studiu vorbeşte despre faptul că fiecare femeie cheltuie pe haine, pantofi şi accesorii aproape 130.000 de euro de-a lungul vieţii.

Totodată studiul mai arată că aproape 40% dintre femei îşi cumpără haine chiar şi atunci când sunt în criză de bani. Iar, un sfert dintre ele se jenează să le spună partenerilor preţul adevărat al hainelor pe care şi le procură.

S-a constatat că pe primul loc în topul lucrurilor achiziţionate de femei sunt articolele vestimentare (43% cumpără bluze la modă, 22% pantofi şi 12% pantaloni), apoi urmează produsele cosmetice.  În ultima perioadă, tot mai multe femei investesc bani pentru sănătatea corpului, adică fitnessul. Pe poziţia a patra sunt medicamentele. Iar banii cheltuiţi pentru elemente de amenajare sunt pe locul cinci.

Tot acest sondaj arată că femeile petrec în medie 3 ani din viaţă la cumpărături. Iar brandul, designul şi calitatea produselor contează cel mai mult în luarea deciziei de a cumpara un articol vestimentar.

Sondajul a fost realizat pe o scară de peste trei mii de femei.

Sursă poze: www.pinterest.comhttp://www.dailymail.co.uk/http://www.vogue.co.uk/

Autor: Stella Cheptene

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ele sunt cele mai stilate celebrități a lunii august / FOTO