foto

Tendințe/ Costumele de baie care vor fi în vogă vara aceasta

Noul sezon de vară  dă tonul costumelor de baie exatravagante, care te scot din anonimat. Dacă doriți  să fiți în pas cu moda, iată care sunt tendințele pentru acest sezon.

Costumul de baie „One piece”.  Costumul de baie întreg va fi perfect pentru o petrecere la piscină.  Acesta poate fi combinat cu diverse accesorii masive şi pălării largi. Modelul dat este recomandat pentru femeile cu talia bine definită.

foto foto foto foto foto foto

Costumul cu sutien fără bretele câştigă tot mai multă popularitate deoarece asigură un bronz perfect şi fără urme. La fel în vogă sunt și sutienele de tip crop top. Acestea vor conferi un look sexy și rebel oricărei ținute de plajă.

foto

23 25 28

Costumul de baie în stilul retro-chic este inspirat din anii ′50- ′60 și este perfect pentru femeile care vor să-și etaleze formele apetisante. Slipii cu talia înaltă sunt purtaţi cu sutiene de tip bandeau sau corset.

foto

foto

foto

Costume de baie cu diverse imprimeuri. Dacă doriți să ieșiți din anonimat optați pentru costume de baie colorate, cu printuri geometrice sau florale. Acestea vor reda un aspect modern ținutei de plajă.

Dacă sunteți adepta stilului vintage, atunci optați pentru printuri în buline.

Printurile digitale la fel nu trebuie să lipsească din garderoba unei adevărate fashioniste.

foto

foto 15 20

foto

foto

foto

Sursa foto: www.asos.com

Autor:  Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
MEN TREND / Look-ul clasic – simplu, dar cu atitudine