Diana Luchin, bloggerița care conferă unicitate hainelor cu ajutorul accesoriilor!

Lux, vintage, originalitate, culoare şi diversitate, aceştia sunt parametrii în care se încadrează bloggeriţa Diana Luchin. Cu un simţ al gustului de invidiat, o garderobă de milioane, sute de accesorii unice şi zeci de pantofi pe care şi i-ar dori chiar şi Carry Bradshaw, adepta stilului non-confomist combinat cu elemente clasice, susține că „moda este un domeniu mult prea vast pentru a te rezuma doar la o parte din ea”.

Tânăra fashionistă este ferm convinsă că va avea un viitor de succes în domeniul artei. Despre aspiraţiile sale de viitor în lumea modei, dar şi unde găseşte inspiraţia necesară care o ajută să-şi creeze cele mai strălucitoare ţinute, Diana a povestit cu mare drag  pentru Fashion Guide.

2 (1)

Cum a devenit moda pentru tine un lucru atât de important? 

De mic copil am fost pasionată de artă şi această pasiune era atât de mare, încât părinţii au fost nevoiţi să mă dea la şcoala de arte, chiar dacă eram prea mică. Treptat această pasiune a început să devină tot mai mare odată ce am început sa călătoresc, să vizitez diverse muzee şi expoziţii, care mi-au dezvoltat gustul pentru artă şi frumos. Mai apoi am urmat tot felul de cursuri cum ar fi tehnica baticului, designul și arta fotografică. Moda a devenit încă o formă a artei prin care mă pot exprima şi perfecţiona, ceea ce a fost o consecinţă a rolului ei major în viaţa mea.

1 (1)116IMG_9121

Descrie-ne stilul vestimentar pe care l-ai adoptat. Ce te inspiră atunci când creezi o nouă combinație de haine? 

Nu aş putea spune ferm că am adoptat un anumit stil, pentru că îmi place să experimentez şi să încerc mereu ceva nou. Moda este un domeniu mult prea vast pentru a te rezuma doar la o parte din ea şi a nu încerca multitudinea de posibilităţi pe care ea ți le oferă. Când creez noi ţinute sunt inspirată de tot ce văd, ce aud, ce simt şi chiar ce miros. Lumea care mă înconjoară este cea mai bogată sursă de inspiraţie pe care o am.

11 10 (2)

Pe lângă combinarea și asortarea perfectă a pieselor vestimentare, ce alte pasiuni mai ai?

Precum am spus, dintotdeauna am fost atrasă de artă, de aceea multe pasiune sunt legate anume de acest domeniu, printre acestea ar fi arta fotografică, pictura, designul, pe care în prezent îl studiez la universitate. De asemenea, mereu am încercat să duc un mod sănătos de viaţă, iar sportul a devenit o parte importantă din viaţa mea. Această pasiune s-a dezvoltat în mine încă din copilărie, odată ce am început sa dansez şi să înot. O altă mare pasiune este cea de a călători şi vizita locuri noi.

8 (1)16 (2)10443940_648347298575678_273313607_n

Ce haine din garderobă te fac să ieși din anonimat? 

Aş spune combinaţii de haine, ci nu anumite piese vestimentare, încât odată ce poţi asorta corect chiar şi nişte haine simple, numaidecât vei ieşi în evidenţă. Eu prefer, însă, totodată să introduc şi mici detalii, gen lucruri handmade, inclusiv şi cele create de mine, care fac diferenţa.

IMG_2797 1 (3) 5 (2) 8

De unde îți achiziționezi toate accesoriile care dau viață ținutelor tale? 

O parte din accesorii sunt făcute de mine. Am şi o rubrică specială pe blog (DIY), unde prezint tot procesul de creaţie a accesoriilor, în speranţa de a inspira cititorii mei. În rest achiziţionez accesorii în mare parte în timpul călătoriilor.

13 14 (1) 1519 2920 IMG_2832IMG_9088IMG_737815 (1)10445731_648251345251940_1530252984_o

Te conduci după cele mai fresh tendințe în materie de fashion?

Ţin cont de cele mai fresh tendințe în materie de fashion, însă nu sunt obsedată de ele. Mă ghidez după ideea că trebuie sa purtăm lucrurile, care în primul rând ne caracterizează personalitatea şi se potrivesc perfect siluetei noastre, pentru că odată ce haina nu stă bine, nici scuza că ai urmat cele mai fresh tendințe ale modei nu va salva situaţia.

16 (1)17IMG_7349

Care este designerul căruia îi venerezi hainele?

Nu am un anumit designer sau casă de modă căruia  îi venerez hainele, în primul rând pentru că prefer diversitatea. Din moment ce designerul are o idee nouă, unică, originală și reuşeşte să pună o parte din personalitatea sa în ceea ce face, astfel încât haina să vorbească de la sine cine e creatorul ei. Anume asemenea haine cu adevărat o să-mi capteze atenţia.

2 (2)3 (2) 1 (2)IMG_0676 modified

Care sunt cele mai tari piese vestimentare achiziționate dincolo de hotarele Moldovei?  

Îmi plac foarte mult lucrurile vintage, pentru că în opinia mea fiecare dintre ele are o istorie aparte, pe care îmi place să o descopăr. Astfel, colectez diferite lucruri specifice sau tradiţionale pentru ţara în care am călătorit. De aceea, pentru mine cele mai tari piese vestimentare achiziţionate dincolo de hotarele Moldovei sunt cele, care mereu îmi vor aduce aminte de locul unde am fost şi de lucrurile pe care le-am văzut.

7 (1)10425563_648327828577625_764156330_n6 (2)10 (3)

Cum ai caracteriza stilul vestimentar al fashionistelor din Chișinău?  

Precum fiecare persoană îşi are stilul său aparte de a scrie, la fel şi fashionistele din Chişinău au fiecare un stil propriu. Deci nu pot generaliza, încât fiecare fashionistă adoptă un stil aparte, conform personalităţii sale.

26 5 (1)5

Îți dorești un viitor în acest domeniu? Ce vei face pentru ca numele tău să devină unul sonor în lumea modei?

Îmi doresc să mă dezvolt în acest domeniu, pentru că ocupă un rol important în viaţa mea. Pentru a deveni cunoscută în această sferă voi continua să fac exact ceea ce am făcut până acum şi anume ceea ce îmi place.

IMG_0326 4 (1)

Sursa foto: www.dianaluchin.blogspot.com

Autor: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram Moment / #lookoftheday @seaofshoes