Trend Alert! Pantalonii scurți și ușor evazați dau tonul acestei veri / FOTO

Pantalonii scurți și largi, din materiale vaporoase, de vară, reprezintă una dintre tendințele care s-au remarcat în acest sezon.

Pantalonii scurți cu croială dreaptă sau evazată sunt la mare căutare în sezonul cald. Aceștia sunt lejeri, versatili și îi puteți găsi atât în nuanțe tari, neutre și pastelate, cât și în print-uri mai îndrăznețe.

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage4

Unul dintre cele mai promovate trenduri ale verii sunt și pantalonii scurți eleganți, cu o croială office, care pot fi purtați la locul de muncă. Mai multe case de modă au prezentat pe marile podiumuri colecții în care au predominat modelele de pantaloni evazați, cu dungă. Aceștia pot fi asortați cu cămăși, sacouri și bluze elegante de vară. Pentru a conferi ținutei un aer chic, adăugați la ținuta cu pantaloni scurți bijuterii clasice sau elegante și nu optați la locul de muncă pentru pantaloni scurți în nuanțe stridente. Nuanțele potrivite sunt cele neutre și nude. Este important de asemenea să țineți cont de croială. Optați pentru pantaloni lejeri și nu foarte mulați.

PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage6

Un alt model de pantaloni scurți la mare căutare în această vară sunt cei cu talia înaltă. Acest tip de pantaloni vă vor lungi vizibil picioarele și va conferi ținutei un aer retro. Puteți opta pentru pantaloni cu talie înaltă în nuanțe aprinse, cu imprimeuri jucăușe, cu dungă sau alegeți culoarea alb pentru un look natural și sexy.

PicMonkey Collage7

Modelele de pantaloni scurți prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
„Sabat Collection” – o prezentare de modă unică în R.Moldova și o premieră națională! VIDEO