Cristina Surdu / Lavender

DSC_0011

Aceasta fusta a fost dragoste la prima vedere. Din mesajele voastre referitor la ea,am inteles ca si voua v-a cazut cu tronc. Am cumparat-o de la Missguided .Este prima data cand ordinez ceva de la ei si cu siguranta nu ultima. Mi-am luat fusta si topul pe umeri pe care il am in poza de coperta pe pagina mea facebook.  Deci in aceasta postare am sa incerc sa raspund la intrebarile voastre despre acest site. Calitatea este superba! Din propria experienta pot zice ca e mai faina decat multe alte magazine online. Preturile sunt convenabile. Livrarea este gratuita in Europa in caz ca faci o comanda de 50 euro in sus. Daca nu ajungi la aceasta suma, livrarea costa 5 euro si comanda iti ajunge in aproximativ 10 zile (mie mi-a ajuns exact asa). Daca vrei sa ajunga mai repede platesti 14 euro pentru comanda. Alte informatii le gasiti accesand magazinul lor online: http://www.missguided.eu/ .
Pe langa aceasta fusta cu siguranta ati observat si colierul meu :). Acesta este un cadou de la site-ul Chicnova .Este atat de gingas si versatil. Pare alb,pare sur, pare lila. Ai impresia ca se transforma in baza la ceea cu ce il combini. Acum este la reducere si daca va intereseaza il gasiti aicihttp://www.chicnova.com/ .

DSC_0027 DSC_0078 DSC_0128 DSC_0133 DSC_0138 DSC_0144 DSC_0147 DSC_0149 DSC_0163

Wearing:  Missguided skirt , Mango top, Chicnova necklace, Michael Kors watch.

Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Cristina Surdu, accesați: www.cristinasurdu.com

*Conținutul materialului aparține în exclusivitate autorului. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postare. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Moldoveanca care a stârnit interesul agențiilor de modă internaționale. Află cum a reușit