Ritualul de dimineață al Olgăi Busuioc. Află ce produse folosește pentru un ten perfect

Din cauza regimului său de viață activ, dar și a profesiei, interpreta Olga Busuioc are mare grijă de tenul ei. Soprana a acordat un interviu pentru Fashion Guide în care a dezvăluit cum își menține frumusețea, la ce trucuri apelează și ne-a arătat ce produse folosește pentru a păstra tinerețea pielii și a avea un ten impecabil.

1508392_690344531009624_947249080_n

1. În primul rând vreau să menționez că trebuie să ne trezim binedispuse,cu gânduri și planuri frumoase.

2. Beau o cafea delicioasă.

3. Dacă am timp fac yoga, daca nu, petrec 10-15 minute afară, unde respir și meditez.

4. Foate importantă este alimentația și consumul de apă. Eu prefer să am mereu cu mine o sticluță pregătită cu apă, lămâie și ghimbir. Nu consum apă gazată, nici sucuri, doar cele naturale.

5. Pe timp de vară fac dușuri contrastante.

6. Pentru îngrijirea feței am un ritual aparte. Consider că fiecare femeie care dorește să arate bine la orice vârstă trebuie să-l facă o oră dimineața și o oră seara:

– Aplic spuma pentru față de la Bottega Verde sau Estee Lauder, dupa care curăț bine. Șterg cu lăptic, apoi cu loțiune tonică. Dacă am o zi încărcată folosesc gel de la Chanel pentru tonifiere și pe final aplic crema de zi de la Biotherm,Vichy,Chanel sau Bottega Verde.

foto

DSC_0548

DSC_0516

DSC_0520

P1020684

– Dacă sunt acasă folosesc de câteva ori pe zi apă termală, iar daca ziua este plină de evenimente, repetiții și întâlniri, atunci o folosesc doar dimineața și seara .

DSC_0551 DSC_0536

– Mă strădui să aplic cremă și fond de ten cu factor de protecție.

– În sezonul rece în loc de cremă folosesc ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de migdale sau avocado.

DSC_0529

7. Pentru corp:

– Folosesc produse pentru exfoliere cum ar fi: loțiuni, lăptic, gel cu conținut de ulei, sare de mare, iar pentru răsfăț îmi place nespus de mult gelul de ciocolată pentru corp, care are o textură cremoasă, efect relaxant și un miros delicios.Toate aceste produse le procur din magazine specializate. Prefer produse cu conținut natural și din fericire am ocazia să le procur din țările în care cânt.

DSC_0002

– Pentru exfolierea pielei corpului folosesc zaț de cafea, scorțișoară, fulgi de ovăz și un pic de ulei de migdale, sau ulei de cocos. Un adevărat alint.

Fiți cu ochii pe Fashion Guide pentru a descoperi și alte secrete de frumusețe oferite de Olga Busuioc, dar și de alte vedete autohtone.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
bass
Stilul inconfundabil al personajului Chuck Bass / FOTO