5 modele de fuste care nu trebuie să vă lipsească din garderobă / FOTO

Fusta este acea piesă vestimentară care scoate în evidență finețea și eleganța unei femei. Designerii propun o varietate mare de forme  pentru această haină, astfel oricine își poate găsi modelul care i se potrivește mai bine.

Sunt câteva tipuri de fuste care nu trebuie să vă lipsească din șifonier:

Fusta creion, este piesa vestimentară de bază care vă poate salva din orice situație. O puteți purta la birou, la o întâlnire de afaceri, la expoziții și evenimente culturale sau la o petrecere cu prietenii.

fotofoto

Fusta neagră și navy este foarte versatilă, de aceea este cea mai preferată de către femei. În această vară optați pentru fusta neagră cu inserții din dantelă. Această piesă vestimentară va conferi eleganță și rafinament ținutei alese.

foto foto

Lăsați-vă remarcate purtând fuste cu volane, elementele vedetă ale acestei veri. Dacă sunteți adepta unui stil romantic această piesă nu trebuie să vă lipsească din garderobă. Pentru a crea un look mai epatant, o puteți asorta cu o bluză sau cu un top lejer de vară cu umerii dezgoliți. Fusta cu volane va fi alegerea perfectă în cazul în care alegeți să mergeți la o plimbare în oraș, o premieră de teatru sau film, sau la o cină romantică cu persoana iubită.

foto

Vara aceasta printurile florale continuă să fie în trend. De aceea o fustă cu acest print cu siguranță trebuie achiziționată. Fie că optați pentru printuri mărunte sau din contra cât mai masive, imprimeurile florale vor atribui ținutei o doză de prospețime și finețe.

foto

foto

Pe lângă volane și flori, pliseurile rămân în vogă și pentru acest sezon. Fusta cu pliseuri este piesa vestimentară perfectă pentru un look de zi diafan. Fie că optați pentru pliseuri late sau înguste, pentru nuanțe pastelate sau stridente, cert este faptul că această haină va atrage mereu atenția celor din jur

foto

Toate piesele vestimentare prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
artiuhova
În atelierul Annei Artiuhova – despre ţinute, culori şi inspirație / FOTO