foto

Blake Lively a lansat propriul site! Află despre ce scrie actrița / VIDEO

Blake Lively a lansat  un nou proiect online. Acesta capătă tot mai multă popularitate datorită istoriilor și a confesiunilor sincere publicate de renumita actriță.

foto

Proiectul se numește Preserve.us unde sunt postate  mai multe articole ce conțin diverse  gânduri și impresii ale actriței sau ale altor persoane care au impresionat-o.

În ultima sa postare „Letter from the editor”, Blake sugerează cititorilor despre ce va fi acest proiect în continuare, scriind următoarele: „ Eu nu sunt editor, sau expert și nici arbitru în ceea ce ar trebui să cumpărați, să purtați sau să mâncați. Mi-e foame de „experiență”. Nu sunt o profesoare, ci mai degrabă încă studentă. Am avut suficient noroc pentru ca să călătoresc peste tot în lume. Există oameni care creează magie cu mâinile goale. Atunci când ai un spirit curios, oamenii îți deschid adesea ușile și inimile lor, deoarece, persoanele cu înțelepciune au povești de spus, pe care vor să le auzi. Această idee este piatra de temelie a proiectului. Deci, aici la „Preserve” există oameni, povestiri, eseuri, clipuri video și produse care inspira…”.

Mai mult, actrița a publicat câteva proiecte fashion cu protagoniști neordinari, iar ținutele acestora pot fi cumpărate direct de pe site. Pe lângă outfituri, pe site se vor vinde și diverse produse de artizanat.

Mai jos puteți vedea un film video creat special pentru proiectul „Preserve”.

Sursa video: www.youtube.com

Sursa foto: nymag.com

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Alegerea editorului / Raf Simons Colecția Menswear Spring 2017 – Partea a 2-a