foto

TOP 5 creații autohtone pe care să le porți vara aceasta / FOTO

Vara este în toi, de aceea rochiile lejere și ultra-feminine sunt la mare căutare în acest sezon. Fashion Guide vă propune 5 rochii perfecte pentru sezonul estival create de designeri autohtoni. 

Rochiile maxi deja au devenit un must have al sezonului cald. Designerul Katerina Pisanco, în noua sa colecție pentru vara anului 2014 a creat mai multe modele  potrivite pentru doamnele cu un gust rafinat. Astfel, creatoarea a pus accent pe rochiile monocromatice și modelele cu print floral. Ambele ținute alese au un element comun – ornamentele stilizate, foarte populare în acest sezon. Rochiile arată stilat, sunt elegante și pot fi purtate nu doar la evenimente oficiale, dar și la petreceri.

2

foto

Irina Madan cucerește publicul prin creațiile sale datorită tehnicii speciale pe care o utilizează – pictura îmbinată cu broderia, ambele realizate manual. Cele două rochii ale creatoarei, fac parte din noua colecție de „picturi îmbrăcate”, întitulată Lelița, create într-un stil etno. Dacă doriți să ieșiți din anonimat atunci puteți  opta pentru rochia albă, pictura căreia reprezintă fata moșneagului din povestea lui Ion Creangă. Rochia roșie plină de culoare va fi perfectă pentru iubitoarele motivelor folclorice dar și al stilului romantic.

foto

foto

Brandul La Tyana continuă să bucure femeile cu ținute elegante și senzuale. Fie că sunteți adepta unui stil boem sau chic, brandul La Tyana vă oferă o gamă largă de piese vestimentare potrivite pentru toate gusturile. Rochia maxi, cu imprimeuri florale va scoate în evidență feminitatea și naturalețea dumneavoastră, iar datorită croielii simple confortul vă este garantat.

Toate rochiile prezentate mai sus le puteți comanda sau procura la următoarele adrese:

Katerina Pisanco – str. Sciusev 29 / facebook Katerina Pisanco Design;

Irina Madan – irinamadan.com / facebook Picturi îmbrăcate 

La Tyana – str. Vasile Alecsandri 70 /  facebook La Tyana Look 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Foto: Icoanele modei
Ce este de fapt un fashion icon ?