CONCURS! Vara aceasta vă puteți bucura din plin de soare, cu gama Avon Sun+!

Indiferent că petreceți timpul în oraș sau la plajă, pielea dumneavoastră necesită o îngrijire specială în această perioadă a anului. Compania Avon vă oferă șansa să câștigați un set ideal din 3 produse cosmetice pentru  protecția solară.

foto

Crema de protecție solară pentru față SPF 30 va proteja perfect tenul dumneavoastră de radiațiile nocive ale soarelui. Formula cu tehnologia Activi-D are o consistență ușoară și se absoarbe rapid în piele, lăsând-o proaspătă și hidratată. Aceasta se potrivește oricărui tip de ten, chiar și pentru persoanele cu pielea sensibilă.

foto

Crema de protecție solară pentru corp SPF 30 este foarte rezistentă la apă, de aceea puteți fi siguri că pielea dumneavoastră nu va avea de suferit chiar și în timpul scăldatului sau înnotului.

foto

În perioada de caniculă buzele au nevoie de protecție suplimentară. Setul Avon Sun+ mai are și un balsam pentru buze SPF 30 ce conține din vitamina E, uleiuri de aloe și mușețel. Balsamul este la fel rezistent la apă și poate fi folosit sub culoarea rujului tău preferat.

foto

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga cele trei produse prezentate mai sus este să urmezi următorii pași:

1. Pune LIKE paginii Fashion Guide Moldova.

2. Pune LIKE paginii Avon Moldova.

3. Pune LIKE și SHARE la postarea concursului pe Facebook.

4. Scrie un mesaj privat pe pagina Fashion Guide Moldova, în care să indici numele, prenumele și numărul de contact (aceste date rămând confidențiale).

Câștigătoarea va fi desemnată pe 11 August 2014, prin tragere la sorți, folosind site-ul www.random.org . Succes!

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Premieră în România! Fashion Journey – o seară de modă, călătorii, muzică live și artă