Beauty Tips de la AVON / Cum obținem un machiaj perfect pentru tenul bronzat

Vara ne-a răfățat din plin cu temperaturi ridicate, fapt ce ne-a permis să ne relaxăm la piscină și să obținem o piele bronzată. Make-up artistul Elena Contescu a creat câteva look-uri și a pregătit sfaturi utile în care ne învață cum să scoatem în evidență tenul bronzat.

Ten

Pentru că pigmentul pielii este mai închis la culoare, pielea bronzată arată mai sănătoasă și mai plină de vitalitate. Din acest motiv am renunțat la folosirea unui fond de ten, în schimb am aplicat o cremă hidratantă și pudră transparentă de aceeași nuanță cu bronzul. Astfel am redat  un aspect mat tenului, fără a-l încărca prea mult.

Ochi

Pentru evidențierea ochilor am ales un machiaj lejer, în nuanțe naturale, pe care l-am finisat cu aplicarea mascarei Big & Daring de la Avon. Peria curbată separă perfect genele și oferă volum maxim.

pixlr 1

Buze

Pentru posesoarele unui ten bronzat sunt indicate rujurile în nuanţe tari, chiar îndrăzneţe precum roz, fucsia, arămiu, portocaliu și corai. Am încercat  mai multe nuanțe din noua gamă Ultra Color BOLD de la Avon.

pixlr 3

Pomeți

Nu am uitat nici de blush! Am folosit perlele bronzante Avon Glow pentru  zona pomeților, vârful nasului și linia maxilarului.

Look romantic 

Pentru firile romantice am optat pentru un machiaj mai cuminte. Nuanța de ruj Rapid Rose e una feminină și rafinată. Am accesorizat look-ul cu setul de accesorii Ayla de la același brand.

pixlr 5

pixlr 6

Party Look 

Pentru o petrecere cu prietenii se potrivesc combinații de culori mai îndrăznețe. Am ales un contrast puternic dintre rujul Fearless Fucsia și setul de accesorii turcoaz Paradise Pleasures.

pixlr 7

Look festiv

Ultimul look este unul clasic de seară. Rujul roșu puternic se potrivește tuturor domnișoarelor. În gama Ultra Color BOLD găsim câteva nuanțe de roșu. Personal, am optat pentru Berry Bold.

pixlr 9

Make-up: Elena Contescu

Aranjare: Ludmila Costin

Foto: Maria Konstantinova

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Stil masculin / Tendințele pentru sezonul primăvară – vară 2014