Oferă look-ului tău originalitate adăugând accesoriile pentru cărți de la Gribook! FOTO

Husele din stofă, handmade, de la Gribook Accessories au devenit must-have în garderoba iubitoarelor de modă și lectură. Pe lângă faptul că oferă culoare și protecție cărții tale, mai au și rolul de a completa perfect orice ținută. 

IMG_4246

Fie că ești adepta unui stil casual, chic, clasic sau office, accesoriile de la Gribook vor oferi unicitate și originalitate oricărui look.

Mai mult, acestea sunt perfecte pentru femeile ce duc un mod de viață activ și care au mereu la îndemână câte un kindle sau o carte pentru a citi în pauzele de cafea. Și deoarece toamna aceasta se poartă culorile tari și print-urile florale, accesoriile de la Gribook vor deveni „haina” perfectă pentru cartea ta.

Fashion Guide în colaborare cu Gribook Accessories v-a pregătit un proiect foto inedit în care moda, lectura și tendințele acestei toamne au fost contopite.

IMG_4216

Toamna aceasta nu renunțăm la fustele midi, pantalonii culottes, printurile florale, bulinele, dungile și carourile pentru că acestea rămân în tendințe. Iar culorile precum albastru cobalt, roșu, oranj și cărămiziu vor fi vedetele toamnei 2014.

IMG_4236

IMG_4281 IMG_4292 IMG_4298 IMG_4380 IMG_4373

Precizăm că Gribook Accessories este un atelier handmade dedicat iubitorilor de carte. Fondat în 2011 în Chișinău, atelierul confecționează accesorii care îți fac lectura și mai plăcută. Gribook a pornit de la un blog de carte și s-a transformat într-o echipă creativă ce oferă soluții ingenioase pentru protejarea și decorul suporturilor pentru lectură.

IMG_4391

Foto: Iuri Cazac

Coordonator proiect / stiliști: Doina Popov și Svetlana Postolachi

Model: Mariana Stângaci, bloggeriță

Husele pentru cărți: Gribook Accessories

Ținutele: Kupper’s / 2 K by Oliga Kliueva

Bijuteriile: Brigitte’s collection / Trendy’s Accessories

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street Style / Cele mai extravagante ținute de la London Fashion Week 2015