Cele mai importante tendințe de toamnă în materie de încălțăminte / FOTO

Pentru acest sezon designerii au prezentat noi idei și modele de încălțăminte. Cu toate acestea nu vă grăbiți să renunțați la cizmele sau botinele de anul trecut, pentru că acestea nu-și vor pierde din farmec.

Fashion Guide vă prezintă cele mai importante tendințe în materie de încălțăminte pentru sezonul toamnă-iarnă 2014/2015.

Cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi  sunt perfecte într-o zi rece de toamnă. Le puteți  asorta cu un trenci sau palton potrivit, fuste creion și rochii midi. Pentru un look mai casual, purtați cizmele peste genunchi cu o rochie de tip pulover.  Datorită faptului că acoperă o mai mare parte a piciorului, aceste cizme sunt preferate de către femeile care nu se simt confortabil cu piciorul la vedere. Este un model cu adevărat sexy, care pune în valoare feminitatea.

Phillip Lim

foto

Emilio Pucci

foto foto

foto

foto

Vârful ascuțit

Vârful ascuțit este un element absolut clasic și mereu deosebit. Acesta lungește vizual  piciorul și îl face să arate mai elegant. Pantofii și botinele cu vârful ascuțit se potrivesc la orice tip de ținute, fie aceasta una office, casual sau cocktail. O investiție în acest tip de încălțăminte va fi una inteligentă!

4. gianvito rossifoto fotofoto

foto

Tălpi uriașe

Acest model se aseamănă cu platforma tradițională, însă au talpa plată și groasă. Pentru sezonul rece 2014-2015 designerii vin cu cele mai extravagante tipuri de botine. Cele mai remarcate modele cu tălpi uriașe le găsim la brand-uri renumite precum Rodarte, Viktor & Rolf, Stella McCartney și Celine.

Stella McCartney

foto

Rodarte

foto

Cizme cu șiret

Chiar și în sezonul rece, fiecare femeie își dorește să fie sexy. Chiar dacă nu mai puteți purta o pereche de sandale senzuale, veți atrage la fel de multe priviri purtând o pereche de botine cu șireturi. Designerii au pregătit pentru acest sezon mai multe modele de botine, începând cu modelul sport Chanel pentru femeile care apreciază comoditatea, până la modele super sexy marca Versace.

Chanel

foto Versace

foto

Botine artistice

La fel ca și în vestimentație, în lumea încălțămintei un loc aparte îi revine tușei picturale. Burberry și-a axat toată colecția de toamnă-iarnă pe print-uri pictate și a creat unele dintre cele mai frumoase și originale botine prezentate în cadrul London Fashion Week.

Burberry 

foto

foto

foto

Cizmele și botinele decupate

Este un model destul de curajos și nu fiecare dintre noi ar opta pentru acest tip de încălțăminte. Cu toate acestea, botinele decupate au devenit foarte populare în rândul fashionistelor și pot fi văzute tot mai des pe străzile celor mai mari orașe ale lumii. Versace este un model ieșit din comun prin sexualitatea pe care o emană, pe când botinele asemănătoare cu cele marca Gianvito Rossi sunt destul de des întâlnite.

Alexander Wang

foto

Versace

foto Gianvito Rossi

foto

Imprimeuri

Pentru acest sezon vor fi actuale atât imprimeurile cu tentă florală, cât și cele abstracte.

Louboutin

Gianvito Rossi

foto

Stilul regal

Dolce & Gabbana sunt cunoscuți în mare parte pentru atașamentul lor față de stilul regal, luxurian, parcă desprins din tablourile secolului  XIX. Pantofii pe care i-au lansat toamna aceasta întruchipează  acea perioadă, în care belșugul era un stil de viață.

Dolce & Gabbana

foto

Nuanțe aurii

Nuanța aurie se asociază imediat cu anotimpul toamnei. În acest sezon auriul nu se mai consideră ceva extravagant, așa că îl puteți purta oriunde,  precum ați fi purta o pereche de botine negre, maro sau gri. Cel mai mult s-a axat pe această tendință casa de modă Dolce & Gabbana.

foto

foto

Blana

În acest sezon blana este una dintre cele mai răspândite tendințe. Cizmele pot fi căptușite în întregime  sau pot fi doar decorate cu elemente din blană.

Isabel Marant

foto Fendi

foto

Tocul gros

Actual încă din toamna 2013, tocul gros rămâne a fi îndrăgit de femei pentru comoditatea pe care o oferă. Modelul Fendi este unul cu totul deosebit prin combinația elegantă de culori și tocul său gros cu capse și ținte în stil Rock&Roll.

foto

Autor: Nelly Șargu

Sursa foto: www.pinterest.comwww.chikoshoes.com/ www.vogue.fr /

www.vogue.es / www.whowhatwear.com

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ana’s Diary / Shades of Grey