foto

Travel & Style / 5 destinații pentru shopping!

Istanbul, Bologna sau Barcelona sunt doar câteva orașe recomandate pentru a face cumpărături de calitate. Tu în ce oraș ai prefera să mergi pentru a-ți reînnoi garderoba?

Istanbul. Doar o oră și un pic te desparte de orașul în care nu te plictisești niciodată. O fashionistă adevărată va merge întâi de toate să viziteze cele mai importante zone turistice: strâmtoarea Bosfor, Moscheea Albastră, Poarta de Aur, renumitele cartiere Fanar, Pera și Galata.

foto

Sursa foto: euflyer.boardingarea.com

Bazarul Egiptean și Grand Bazaar-ul aici găsești de toate pentru toți, iar dacă ești pricepută în arta negocierii, atunci poți obține prețuri bune la cumpărături. La bazar vei găsi textile de calitate, dar și obiecte hand made. Dacă îți place să gătești, atunci neapărat vei trece și prin zona cu mirodenii, de unde nu vei ieși cu mâna goală. Tot în Istanbul, în centrul orașului poți face cumpărături în magazinele celor mai renumite branduri internaționale: de la cele scumpe până la cele accesibile, doar că aici plătești atât cât scrie pe etichetă. În orice caz, cine are timp de shopping nu va reveni acasă doar cu un singur bagaj!

foto

Sursa foto: njcharters.com

foto

Sursa foto: tuulavintage.com

foto

Sursa foto: afar.com

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Barcelona. Spui Barcelona, spui shopping! Cea mai populară stradă din Barcelona este La Rambla. 1,2 kilometri de shopping și fii sigură că vei face mai multe cumpărături decât ai fi crezut. Totodată, Barcelona este orașul celor mai cunoscute branduri: ZARA și MANGO, așa că ar fi chiar indicat să-ți cumperi ceva direct de la producător. Dacă ajungi în perioada reducerilor ai doar de câștigat!

foto

Sursa foto: wallsev.com

foto

Sursa foto: flickr.com

foto

Sursa foto: skyscrapercity.com

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

foto

Sursa foto: www.mppublic.com

foto

Sursa foto: www.skyscrapercity.com

Milano. Benvenuti a Milano! Italienii sunt probabil cei mai stilați, iar când e vorba de shopping, atunci chiar se pricep. În centrul orașului ți se deschid larg ușile celor mai chic magazine, iar sortimentul de haine și accesorii poate fi placul celei mai pretențioase fashioniste!

foto

Sursa foto: intravino.com

foto

Sursa foto: 500px.com

foto

Sursa foto: tumblr.com

foto

Sursa foto: cyv-vonnie.blogspot.com

Liverpool. Shopping pentru doi! Beatles, fotbal și shopping toate concentrate într-un singur oraș, dar care îți oferă atâta diversitate. Pe lângă produsele pe care le poți găsi și în alte orașe, ai totuși ocazia să faci cumpărături în magazine locale în care vei găsi doar haine made in England. În timp ce iubitul tău e la un meci de fotbal, tu poți face shopping liniștită!

foto

Sursa foto: www.larklane.com

foto

Sursa foto: www.fashiondetective.co.uk

foto

Sursa foto: www.pinterest.com

Birmingham. Cel mai mare centru comercial, Bullring adună în fiecare an nu doar cumpărători din toate colțurile lumii, dar și turiști, pentru că au ce vedea, dar și procura. Caută oferte speciale, pentru a te bucura de shopping.

foto

Sursa foto: commons.wikimedia.org

foto

Sursa foto: www.craigholmes.com

foto

Sursa foto: reznoruk.blogspot.com

foto

Sursa foto: www.jewelleryquarter.net

 Autor: Lia Sturza

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Ion Mardare, fotograful care-și trăiește visul: „Fotografia de modă mă fascinează”