Vera Nastasiu – 5 ținute pentru a străluci în fiecare zi a săptămânii / FOTO

Profesia i-o cere, este foarte exigentă față de sine și vrea să fie o adevărată lady. Vera Nastasiu, inițiatoarea și trainerul proiectului Dicție.md, are grijă să arate în fiecare zi impecabil. Nu iese din casă fără a se asigura că tot ce a pus pe ea sau a aranjat este în perfectă armonie. Și-a învățat lecția de stil încă din adolescență și nu-și permite să dea greș.

titlu

„Nu am secrete, mai curând am principii, valabile și în cazul imaginii mele: nu voi ieși din casă niciodată fără a-mi pune fondul de ten, fără a mă asigura că mi-am prins bine părul și fără o ținută adecvată zilei sau evenimentului la care merg”, declară antrenoarea de dicție. În armonie, toate aceste aspecte trebuie să o prezinte pe Vera Nastasiu, cea care este așteptată în sala de trainig, pe antrenoarea pe care o iubesc atât de mult copii și pe femeia care vrea, precum e firesc, să fie în pas cu moda.

Este jurnalistă de formare, iar această profesie, crede Vera, își are exigențele ei, chiar și în materie de vestimentație. „Nu voi purta ceva care mi-a căzut cu tronc din prima, și nici culori prea țipătoare, neon sau care strălucesc. Fiecare își are stilul său, aparte. Eu mi l-am format încă din adolescență, iar cu anii, anumite sfaturi, specialiști în domeniu, dar și experiența, mi l-au cizelat până aici. Mai experimentez, dar, recunosc, nu-mi permit să o fac așa cum puteam la 18 ani”, recunoaște prezentatoarea.

Contactată de noi, Natalia Bolohan, creatoarea brandului NaneTTy, a declarat despre stilul și ținutele Verei Nastasiu: „Îmi place cum se îmbraca profesoara de dicție Vera Nastasiu. În asortarea culorilor nu există o regulă strictă de care să ne conducem – orice culori pot fi combinate dacă respectă regula bunului gust. În toate cazurile, Vera a excelat la acest capitol. Deseori trainerii sau profesorii sunt asociați cu niște culori sumbre și monotone. Vera poate fi lesne admirată pentru ținute care emană lumină, culoare, bucurie, ceea ce întotdeauna o să atragă copii și vor binedispune cursanții pentru o oră de dicție eficientă”, a remarcat Natalia Bolohan.

Luni

luni

Marți

marti

Miercuri

miercuri

Joi

joi

Vineri

vineri

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Proiect Fashion Guide / Alegerea Elenei Ganciucova: Oja Avon Gel Shine în nuanțe stridente