foto

10 modele de încălțăminte pe care să le procurați la începutul toamnei / FOTO

Odată cu venirea unui nou sezon, avem nevoie să revizuim garderoba de toamnă și să ne pregătim pentru noile sesiuni de shopping. Cu această ocazie Fashion Guide vă recomandă 10 modele de încălțăminte marca „Cristina”, care vor completa perfect orice ținută de toamnă.

Brandul autohton „Cristina” ne bucură în acest sezon cu multă culoare. Nuanțe precum galben muștar, burgundy, mov și oranj se evidențiază pe rafturile cu încălțăminte. Dacă sunteți adepta unui stil clasic, dar în același timp optați pentru confort, atunci cu siguranță trebuie să procurați mocasini sau balerini. Iar pentru a adăuga culoare costumului clasic, roșul sau  galbenul muștar va fi alegerea perfectă pentru încălțăminte.

IMG_6960

IMG_7032

Botinele cu talpa joasă continuă să fie tot mai solicitate printre femei. Acest lucru se datorează faptului că sunt extrem de comode și stilate, dar și noilor tendințe din domeniul modei care pun tot mai des accent pe stilul sport. O investiție rezonabilă va fi dacă veți procura botinele în nuanțe oranj sau kaki. Aceste culori au devenit clasice pentru sezonul de toamnă. Mai mult, ele sunt foarte versatile. Astfel, le puteți asorta atât cu o pereche de jeanși și un hanorac, cât și cu o rochie diafană purtată cu un pulover mai gros.

IMG_6975

IMG_7214

IMG_7084

Brandul „Cristina” propune o varietate largă de modele și diverse culori pentru încălțămintea de toamnă. Unul dintre aceste modele care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor sunt botinele clasice pe toc gros. Nuanța burgundy, wine sau mov este cea care va conferi eleganță și grație ținutei pe care alegeți să o purtați. Modelul clasic, șireturile și tocul gros al încălțămintei vă garantează un look modern și feminin.

IMG_7000

IMG_7024

„Cât mai mulți pantofi” – este regula de aur pentru toamnă. Fie că alegeți o pereche cu vârf ascuțit sau rotund, în culori întunecate și profunde sau pastelate, important este să vă înarmați cu multe perechi. În acest an brandul „Cristina” bucură femeile cu pantofi pentru toate gusturile. Veți găsi pantofi cu tocul gros pentru iubitoarele unui stil masculin, cu multă atitudine, sau dincontra cu un toc subțire pentru iubitoarele unui stil rafinat și gingaș.

IMG_7104

IMG_7124

IMG_7205

Foto: Iuri Cazac

Încălțăminte: www.cristina.md

Telefon: +373 22 59-53-80

Fax: +373 22 59-53-75

* Acest articol este publicitar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Dolce & Gabbana, prezentare haute couture inedită pe insula Capri / FOTO