foto

AVON dă tonul tendințelor în această toamnă! Descoperă cele 6 produse must-have

Machiajul este una dintre cele mai răspândite metode de a ne exprima atitudinea, stilul și bunul gust. De aceea este important să folosim produse cosmetice de înaltă calitate cu ajutorul cărora să obținem rezultatul dorit. Fashion Guide vă recomandă cele 6 produse marca Avon care nu trebuie să vă lipsească în acest sezon.

Nuanțele mov și burgundy 

Toamna aceasta revine cu nuanțe profunde de roșu, mov, cafeniu închis, burgundy și wine. Pentru un look perfect, optează pentru un machiaj nude pentru ochi, în schimb focusează atenția spre buze, folosind rujuri Avon în nuanțe întunecate. Dacă ți se pare prea îndrăzneț un asemenea make-up, atunci oja Nailwear pro+ în nuanțe mov va fi suficientă pentru a ieși în evidență.

IMG_7291

Roșul dramatic

Rujul roșu nu se va demoda niciodată. Pe lângă faptul că această nuanță conferă încredere femeilor, rujul roșu atribuie atitudine și eleganță look-ului. În această toamnă must-have sunt buzele sângerii și manichiura clasică în aceeași nuanță. Iar, pentru o manichiură de lungă durată, Avon propune oja Gel finish, care înlocuiește perfect manichiura cu gel.

IMG_7310

În sezonul rece, machiajul smokey eyes și genele voluminoase sunt din nou în vogă. Pentru a fi în trend, optați pentru fardurile aplicate gradual sau pentru un machiaj grafic. Indiferent de nuanțele fardurilor pentru ochi, genele supravoluminoase sunt must-have în acest sezon. Un asemenea efect veți putea reda folosind mascara Big & Daring.

IMG_7314

Foto: Iuri Cazac

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Tendințe beauty pentru vara anului 2014 / FOTO