Centrul de dezvoltare personală ABeZe organizează cea mai mare lecție deschisă de bune maniere

În cadrul lecției deschise de bune maniere, cei mai buni specialiști, dar și cei care au grijă de o dezvoltare corectă a copilului, vor  oferi cele mai utile sfaturi în domeniul educației. Evenimentul este adresat în mod special părinților, cei care sunt direct responsabili de educația copiilor săi.

foto

Astfel, printre invitații speciali ai evenimentului se numără: Loretta Handrabura, viceministrul Educației, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, directorul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău, Dorina Arsene, directorul Centrului de dezvoltare personală ABeZe, lector de bune maniere, Mariana Bahnaru, profesoară de arta comunicării, Lilia Maximenco – psiholog, Irina Popov- pediatru.

Cei care vor participa la eveniment vor cunoaște cum pot schimba unele tactici în educație pentru a avea cei mai manierați copiii. Vor afla detalii despre Centrul de dezvoltare personală ABeZe, ce oferă cursuri foarte utile pentru dezvoltarea copiilor. Vor putea discuta atât cu psihologul cât și cu pediatrul despre unele dificultăți pe care le au.

De asemenea, cei mai îndrăgiți interpreți de la noi, Victoria Lungu, Costi Burlacu, Corina Tepes, Aura, Ady Carp, vor oferi un concert.

Evenimentul la care vor participa 300 de persoane este organizat în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău.

Cea mai mare lecție de bune maniere va avea loc la restaurantul Sala de aur, iar doritorii de a participa o pot face gratis. Important doar să vă înregistrați la adresa de e-mail: sme.abeze@gmail.com sau la numărul de telefon cu un mesaj: 068210006.

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Tendința anilor ’90 a revenit. Rochia de mătase asortată cu un tricou arată super chic