foto

Tendințe pentru o manichiură perfectă. Sezonul toamnă-iarnă 2014

O dată cu venirea sezonului rece al anului, cromatica de vară se perindează cu paletele de culori mai sobre și profunde, iar formele devin mai elegante și feminine. Pentru acest an avem câteva tendințe esențiale în materie de nail-trends, care puteau fi observate pe podiumurile mondiale de la Fashion Week.

În acest sezon se poartă unghii de lungime scurtă sau medie (2-5 mm), cu o formă naturală, ovală sau un pic rotungită. Chiar dacă spectacolul de culori este unul ofertant, urmărim câteva direcții principale în crearea manichiurii toamnă-iarnă 2014:

Manichiura nude – cea mai populară și îndrăgită de  către stiliștii de top din acest an. Fiind în vogă mai multe sezoane la rând, manichiura nude își păstrează pozițiile și se regăsesește constant în cadrul prezentărilor de modă a designerilor precum  Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Diane Von Furstenberg, Kate Spade.

foto

Sursa foto: allure.com

foto

foto

Sursa foto: harpersbazaar.com

Nuanțe de roșu clasic, bordo și wine. Designerii continuă să opteze pentru nuanțele profunde și intense de roșu, bordo, burgundy și wine, datorită efectului palpitant pe care îl provoacă. Unghii în nuanțe roșu au fost observate la fashion show-urile Nicole Miller, Rebeca Minkoff, Kenneth Cole.

foto

Sursa foto: harpersbazaar.com

foto

Sursa foto: stylebistro.com

foto

Sursa foto: elle.com

Oje de nuanțe mate. Dacă în sezonul precedent puteam urmări tendința nuanțelor neon cu glitter și paiete, atunci în sezonul de toamnă la putere sunt ojele mate în culori sobre precum gri, negru sau albastru intens. Ojele mate au putut fi urmărite în cadrul fashion show-urilor Vera Wang, DKNY și Carmen Marc Valvo.

foto

Sursa foto: fashionspassion.com

foto

 Sursa foto: Vev.ru

Nuanțe metalice. Dacă vrei să porți unghiile pe post de accesorii atunci optează pentru culori metalice. Nuanțe argintii, gri, albastru-metalic sau indigo în texturi translucide sau mate, sunt prescrise pentru crearea unui look chic.

foto

Sursa foto: harpersbazaar.com

foto

Sursa foto: theknot.ninemsn.com

Gold Trend. În acest an aurul persistă în foarte multe colecții vestimentare ale designerilor internaționali. Unghiile vopsite integral în nuanțe aurii sau combinate cu nuanțe de negru, bordo sau maro, oferă un look bogat, perfect pentru o ocazie specială. Naeem Khan, Marra Hofman, Suno au fost designerii care și-au făcut alegerea în favoarea acestui trend.

foto

Sursa foto: www.handbag.com

foto

Sursa foto: tumblr.com

Modelele semilună și degradeurile. Cea mai populară în acest sezon rămâne manichiura half-moon, în cadrul căreia semiluna unghiei este bine evidențiată. Degradeurile sau manichiura ombre, de asemenea, este purtată cu success în acest sezon, datorită diversității nuanțelor.

foto

Sursa foto: Mydaily.co.uk

foto

Sursa foto: Bellasugar.com

foto

Sursa foto: Mpinteractiv.ro

Geometric print. Manichiura în dungi sau manichiura chenar este o altă tendință observată la prezentările designerilor Honor, Lela Rose, Misha Nonoo. Cromatica și formele deosebite conferă individualitate fiecărui look în parte.

foto

Sursa foto: rr-magazine.com

 foto

Sursa foto: Nailsmag.com

 foto

Sursa foto: Nailartmadesimple.com

 Autor: Liliana Matasari

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Tendințele în vestimentația masculină pentru sezonul toamnă – iarnă 2013