Shopping / 10 piese must-have pentru această toamnă

Pentru a crea o garderobă stilată și pentru a ieși în evidență în zilele posomorâte de toamnă, îți recomandăm  10 piese obligatorii pe care trebuie să le porți în acest sezon.

SACOUL

Fie sunteți adepta sacourilor drepte de tip masculin, fie vă plac sacourile scurte cu talia evidențiată, cert este faptul că acestea sunt cele mai versatile piese vestimentare în garderoba de toamnă. Pentru birou sau o întâlnire de afaceri, purtați sacoul cu o pereche de pantaloni drepți la dungă sau cu o fustă creion. Același sacou va completa perfect o ținută casual formată din jeanși, o cămașă în carouri și botine pe talpa joasă.

TRENCIUL

Trenciul este piesa vestimentară care nu se va demoda niciodată. Nu veți da greș dacă veți opta pentru un trenci bej cu unul sau două rânduri de nasturi, cu lungimea până la genunchi. Iar pentru a fi sigure că sunteți echipate din plin, puteți procura și un trenci scurt care se va asorta perfect atât la o ținută casual cît și la una clasică și va fi extrem de util pe timp de ploaie.

PALTONUL

Cel mai răspândit model este paltonul clasic, drept, cu lungimea până la genunchi, cu unul sau două rânduri de nasturi. Paltonul scurt se potrivește de minune femeilor cu silueta androgină. Acesta va crea iluzia unui palton oversized care constituie unul dintre cele mai importante trenduri din acest sezon. De asemenea, paltonul de tip halat, strâns în talie cu un cordon, capătă tot mai multă popularitate printre femei datorită formei sale nestructurate dar în același timp foarte comod și lejer în mișcare.

GEACA DIN PIELE

În sezoanele de tranziție, geaca din piele este una dintre cele mai preferate piese vestimentare printre femei. Astăzi, ea poate fi găsită într-o varietate foarte mare de culori, fapt ce o face una dintre cele mai versatile haine pentru sezonul de toamnă. O puteți asorta cu jeanși și un pulover tricotat, cu o pereche de leggings și o cămașă albă de tip masculin sau cu o rochie elegantă de seară.

BLANA

Ce poate fi mai perfect pentru sezonul rece decât o piesă vestimentară din blană? Deja câteva sezoane la rând designerii reinventează acest element vestimentar și propun articole noi aplicate cu blană. Pentru un look mai rebel puteți asorta o scurtă cu blană cu o pereche de pantaloni din piele și botine. Iar pentru o ținută extravagantă, puteți purta blana cu o rochie lejeră și o pereche de cizme peste genunchi.

MĂNUȘILE

Pe lângă faptul că țin cald mâinilor, mănușile au devenit niște accesorii indispensabile pentru ținutele de toamnă-iarnă. Fie că sunt tricotate, confecționate din piele sau blană, acestea vor conferi un aer șic oricărei ținute. Datorită varietății enorme de forme și culori a mănușilor, acestea pot fi asortate cu ușurință la orice tip de ținute, fie aceasta una casual, office sau chiar o ținută elegantă de seară. Revizuiți ce tipuri de mănuși aveți în șifonier și completați colecția cu câteva perechi noi, care vă lipsesc din garderobă.

Collage 22 Collage 23

EȘARFA

La fel ca și mănușile, eșarfele groase sunt accesorii fără de care nu trebuie să ieși din casă, în special în perioada rece a anului. Pe lângă faptul că sunt utile, acestea pot schimba totalmente aspectul unei ținute. Puteți opta pentru eșarfe tricotate în culori neutre pentru a conferi un aer boho-chic ținutei de toamne, sau puteți adăuga un strop de culoare ținutei, dacă alegeți eșarfe cu diverse imprimeuri geometrice sau abstracte.

GEANTA

Gențile mari, supradimensionate își pierd tot mai mult din popularitate. Asftel, gențile mici și cele medii le vor înlocui cu rapiditate. Cele mai căutate sunt gențile din piele naturală, care conferă senzația de lux și glamour. În același timp, este important ca acestea să fie comode și încăpătoare. Optați pentru culori neutre precum bej, maro, gri și negru, astfel încât să le puteți ușor asorta cu ținutele pe care le purtați.

BOTINELE 

Anul acesta designerii au propus o varietate largă de modele pentru încălțămintea de toamnă. Fie că sunteți adepta tocurilor înalte sau preferați încălțămintea cu talpă joasă, botinele constituie cea mai confortabilă și stilată încălțăminte de toamnă. Recomandăm să achiziționați o pereche de botine cu toc mic și gros,  sau cele cu platfomă pe care să le purtați zi de zi și o pereche cu toc mai înalt și subțire pentru evenimentele mai speciale.

CIZMELE

Cizmele până la genunchi rămân în continuare în trend pentru sezonul rece din acest an. Pentru a crea look-uri mai diferite, puteți opta pentru modele cu aplicații din blană sau pentru modele decorate cu aplicații din piele. Pentru a ieși în evidență, recomandăm să asortați cizmele lungi cu rochii de tip pulover sau cu o pereche de pantaloni scurți.

Toate piesele vestimentare prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
coco chanel
130 de ani de stil Coco Chanel / FOTO