Home Shopping / Stil şi confort pe timpul rece cu Bellora

Este bine cunoscut faptul că lenjeria ideală de pat trebuie să fie fină, moale, lucioasă, să reziste la spălat şi călcat, să aibă culori plăcute şi să nu provoace alergii. Indiferent de stofă, culoare sau print, lenjeria de pat conferă căldură atât ţie cât şi dormitorului tău.

Stofele lenjeriei de pat trebuie să fie din materiale naturale, de calitate, pentru a permite pielii să respire. Fine, impecabil lucrate, în culori aprinse sau discrete, colecţiile de lenjerii de pat de la Bellora sunt ideale pentru fiecare dormitor din casă şi cuprind o gamă vastă de cuverturi, perne, pilote şi lenjerii de pat.

Cu o tradiţie de mai bine de 130 ani, Bellora pune accent pe calitate, aspect şi rafinament, pentru a se distinge de cele uzuale prin eleganţă şi stil.

02b

Culorile contribuie şi ele la starea ta de spirit, şi este preferabil să le alegi în funcţie de ceea ce preferi şi crezi că te relaxează. Astfel nuanţele folosite de Bellora sunt şi ele un element important pentru decorarea interiorului, de aceea le vei găsi în astfel de lenjerii numai în combinaţii cu gust şi îmbinate armonios, pentru a satisface orice dorinţă a clientului.

Desenele complexe, motivele florale sau figurile geometrice sunt cele care vor reda dormitorului un aspect mai romantic, iar dacă doreşti să pui accent pe simplitate, atunci poţi opta pentru culorile pale, fără imprimeuri.

07

Toate produsele prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street style / Cele mai stilate ținute etalate de fashioniste în cadrul festivalului „Coachella 2015”