Reportaj Foto / Brand-ul Soulmates și-a prezentat colecția de haine „Zbor”

Pe data de 30 octombrie, în incinta restaurantului „Propaganda” a avut loc fashion show-ul organizat de asociația „KLumea” unde a fost prezentată colecția de haine „Zbor” creată de trei tineri designeri ai brandului Soulmates, în stil etno-minimalist.

soulmates4

Colecția de haine conține șase piese vestimentare create în culori acromatice ca alb, negru și sur cu ornamente etno brodate pe țesătură naturală de in și genți de la Savatie Baștovoi care au completat perfect ținutele. La crearea colecției, designerii s-au inspirat din tradițiile culturale naționale, broderii și simboluri etno.

Evenimentul a fost însoțit de un recital live de la Valeria Stoica, tombolă cu premii și o licitație a unui palton creat pentru acest eveniment de către Soulmates.

Alături de Doamna Ministru Monica Babuc și Ministru Octavian Bodișteanu au fost prezenți oameni ai artei și cei care apreciază frumosul. În total la eveniment s-au colectat 10050 lei și 100$ care au fost donați pentru trei suflete pereche Soulmates, câștigătoarele concursului „Mândria” care vor pleca la săptămâna modei de la Oxford pentru a prezenta și transmite arta născută din tradiție!

soulmates20 soulmates21 soulmates22 soulmates24 soulmates25 soulmates26 soulmates27 soulmates29 soulmates33 soulmates34 soulmates36 soulmates40 soulmates43 soulmates44 soulmates45 soulmates46 soulmates47

 Sursa foto: Locals.md

Text: Nathaniel Kowalsky 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fashion Model Management a desemnat modelele anului / FOTO