Vintage Look & Style / Descoperă lumea vintage a Veronicăi Slivca

Spre deosebire de tendințele modei care sunt într-o continuă schimbare și ne pândesc din vitrine oriunde ne-am întoarce privirea, stilul vintage este doar pentru acele persoane care adoră căutarea prin cutiuțe, cufere, istorii cu tâlc și haine cu povești.

Dominate de parfumul secolelor trecute, piesele vintage te îndeamnă să fii seducătoare într-un mod mai diferit decât ne-am obișnuit. Și ca să vă demonstrez că poți fi stilată și nu demodată purtând o ținută vintage, vă prezint look-ul meu de astăzi.

Am ales să port o cămașă de culoarea bordo și am asortat-o cu o fustă albastră în buline verzi ca să-i confer o alură mai jucăușă ținutei. De asemenea, am ales un sacou unisex bej cu o croială clasică și câteva accesorii care sunt nelipsite într-o ținută vintage: geantă în carouri colorate, coroniță handmade și cercei statement. Am încălțat o pereche de botine cafenii, care par puțin „brutali” pentru a atribui un aer modern ținutei, ținând cont de faptul că în acest sezon încălțămintea cu talpa joasă este în topul preferințelor.

Nu uitați că pentru un look reușit este important să combinăm piesele vechi cu cele noi și să experimentăm cu asortarea culorilor.

Mai multe ținute vintage le găsiți pe blogul meu: My Vintage World
Cu drag, Veronica Slivca 

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Vedetele care au strălucit pe covorul roșu la American Music Awards 2013