SHOPPING / Ce cadouri dăruim femeilor de Crăciun? FOTO

Decembrie se apropie cu pași grăbiți ceea ce semnifică că a venit timpul să începem pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Una dintre cele mai grele misiuni este alegerea cadourilor pentru Crăciun și Revelion. Pentru a vă ușura pregătirile, vă sugerăm câteva idei de daruri perfecte pentru sărbătorile de iarnă.

Rochia neagră 

La prima vedere s-ar părea că nuanța neagră nu este chiar potrivită pentru un cadou, dar nu și în cazul unei rochii. Deja e bine cunoscut faptul că rochia neagră nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, de aceea nu veți da greș dacă veți decide să faceți un astfel de cadou. Cu toate acestea, pentru a nu cheltui bani în zadar pe cadouri, vă recomandăm să vă informați și să analizați  minuțios stilul și preferințele vestimentare ale persoanei căreia îi pregătiți surpriza.

Un pulover sau un cardigan 

Ce poate fi mai plăcut pe timp de iarnă decât să primești în dar un pulover sau un cardigan din lână moale, în care să te simți confortabil și cald ? Cu siguranță va fi un cadou foarte util și va fi purtat cu plăcere.

Cât mai multe accesorii

Fiecare femeie știe că accesoriile sunt acele elemente care vor scoate din anonimat chiar și cea mai simplă ținută. Pe lângă bijuterii, cele mai utile cadouri pentru sărbătorile de iarnă vor fi mănușile, eșarfele, gențile și încălțămintea de iarnă. Important este să țineți cont de individualitatea persoanei și să-i procurați ceea ce i se potrivește cel mai bine stilului său.

IMG_0880

IMG_0892

Dacă în familie aveți pe cineva pasionat de modă, atunci nu veți da greș dacă veți procura o pereche de mănuși cu franjuri. Acest model de mănuși este la mare căutare în acest sezon, de aceea cadoul va fi apreciat la justa sa valoare.

Pentru adeptele stilului clasic, o geantă medie sau un portmoneu în nuanțe neutre precum negru și bej va fi mai mult decât un simplu cadou – aceasta va semnifica o investiție rezonabilă în lucruri ce nu se demodează niciodată și vor fi mereu practice și utile în garderoba unei femei.

Toate produsele prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2

tel: (022) 443508 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Summer street chic / Ținute ce inspiră