Designerul Karl Lagerfeld a regizat filmul „Reincarnation” pentru noua colecție / Foto & Video

Pentru prezentarea colecției „Métiers d’Art” în Paris-Salzburg 2014-2015, renumitul designer Karl Lagerfeld a regizat scurt-metrajul „Reincarnation”. Filmul a prins viață datorită interpretului Pharrell Williams și modelului de talie internațională, Cara Delevingne, care au jucat rolul celor doi protagoniști.

Foto 1

Istoria relatată în film reprezintă un episod din viața lui Gabrielle Chanel. Creatoarea de modă a găsit o sursă de inspirație în însoțitorul de ascensor al hotelului în care era cazată. Datorită acelei întâlniri, ea a creat sacoul iconic marca „Chanel”. Astfel, scurt-metrajul „Reincarnation” este dedicat anume acestei povești.

Foto 2Foto 3

Videoclipul este rezultatul colaborării artistice cu Pharrell Williams, care nu numai a jucat unul din rolurile principale, dar a scris și a compus versurile pentru piesa „CC The World”, coloana sonoră a filmului „Reincarnation”. O altă noutate este că frumoasa Cara Delevingne va fi noua imagine a colecției „Métiers d’Art” care va fi prezentată pe 2 decembrie la Salzburg, Austria.

Sursă poza: www.vogue.es

Autor: Nathaniel Kowalsky

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
foto
Brand-ul de modă NIKITA RINADI prezintă noua sa colecție de primăvară-vară 2014