Trei brand-uri autohtone vor participa la Bucharest Fashion Week 2014

În perioada 1-6 decembrie la București va avea loc cel mai important eveniment pentru lumea modei de peste Prut, „Bucharest Fashion Week 2014”. Tradiționalul eveniment se află deja la a 22-a ediție și va aduna cei mai talentați designeri români și de peste hotare.

Anul acesta pe podiumurile de la „Bucharest Fashion Week 2014” vor fi prezente și trei dintre brand-urile din Republica Moldova: Nikita Rinadi, Georgette și DiVero.

poster-A3

La săptămâna modei din București își vor prezenta cele mai noi colecții pentru sezonul de primăvara-vară 2015 și creatori de modă din Spania, Italia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria și, bineînțeles, România. Șansa de a se afirma în lumea modei o vor primi și studenții de la Facultatea de Modă, Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În total, festivalul promite să adune împreună peste 30 de designeri.

BFW

Pe lângă prezentările de colecții, se vor desfășura și o serie de evenimente devenite deja tradiție pentru Bucharest Fashion Week: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și, nu în ultimul rând, Romanian Fashion Awards. Pentru Concursurile Miss România și Top Model România tinerele doritoare se pot înscrie chiar pe site-ul evenimentului. Grandiosul festival va avea loc la Ambasad’Or Events-Otopeni.

Autor: Nelly Șargu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Printul și maximalismul s-au contopit pentru a cuceri vara! FOTO