5 sfaturi esențiale pentru un shopping cât mai eficient

Femeile adoră cumpărăturile, dar cât de raţionale sunt acestea? Ți s-a întâmplat vreodată să achiziţionezi o piesă şi după asta să ai senzația că ai aruncat banii în vânt? Pentru a prevedea acest lucru, Fashion Guide îți pune la dispoziție o listă de sfaturi care te vor ajuta să cumperi cele mai tari lucruri la prețuri rezonabile și articole vestimentare nu doar cool, dar și utile, practice și versatile.

1

1. Probează toate hainele și accesoriile care atrag privirile

Pe corp hainele arată atlfel decât pe umeraşe. Unele piese sunt croite pentru persoane mai înalte sau mai scunde, cu diverse caracteristici longitudinale, în funcție de ţara de producere. Încearcă să găsești design-ul, mărimea şi parametrii care ți se potrivesc. Învață să îți apreciezi corpul și să scoți în evidență punctele forte ale siluetei tale.

2 7

2. Nu cumpăra în grabă

Dacă ești în căutarea unui articol cu adevărat special, atunci rezervă cât mai mult timp pentru a găsi ceva potrivit siluetei și stilului tău. Alocă suficient timp pentru a alege şi pentru a proba piesele vestimentare, astfel, vei putea primi plăcere din sesiunea de shopping şi vei evita situaţiile stresante.

3

3. Cumpără ce îți place

Dacă găsești din întâmplare o rochie perfectă pentru o ocazie specială, ar trebui să o cumperi fără a mai sta pe gânduri, chiar dacă nu ai o ocazie specială în viitorul apropiat. Respectiva piesă vestimentară îți va prinde bine atunci când vei fi invitată la o petrecere sau chiar la o nuntă.

4

4. Versatilitatea pieselor achiziționate

Ia în considerare ceea ce ai deja în garderobă şi gândește-te din start dacă piesa pe care intenționezi să o achiziționezi se combină cu alte haine din garderoba ta. În cazul în care se combină doar cu unul sau două articole, gândește-te bine înainte de a o procura. De asemenea, ține cont de flexibilitatea sezonieră, pentru că cele mai bune haine din șifonierele noastre sunt cele care le putem purta în diferite moduri, în funcție de sezon.

5 6

5. Comoditate emoțională și fizică

Simte-te bine în ziua în care mergi la shopping. Optează pentru un make-up natural şi o coafură lejeră, dar fii atentă la stratul aplicat al fondului de ten, astfel încât să nu lași urme pe hainele probate. De asemenea, e important să fii binedispusă. Încearcă să eviți cumpărăturile în momentul în care ești emoționată. Acest sentiment te provoacă să faci achiziții impulsive, de care mai apoi vei regreta.

8

Sursa poze: www.one10collection.wordpress.com

Autor: Cristina Lupu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fashion Soirée Resort Collections, revine și în acest an