Trend Alert! Cele mai stilate coafuri pentru primăvara 2015

Accesorizate, umede, strânse rigid sau ridicate, coafurile din acest sezon au un lucru comun: lungimea impunătoare. Așa că îţi recomandăm să arunci cât mai departe foarfeca pentru păr pentru că în acest sezon nu vei avea nevoie de ea.

Fashion Guide îţi prezintă o listă cu cele mai tari tendinţe în materie de aranjare a podoabei capilare în sezonul de primăvară-vară 2015.

0

Sursa poza: www.hairiki.com

1. Coafuri „nefinisate”. În acest sezon este trendy să îți lași părul să cadă după bunul plac, sau o altă idee este să îți prinzi părul într-o coadă joasă. Look-ul obținut va arăta foarte chic, îndeosebi fiind combinat cu o ţinută elegantă. Să nu-ți fie frică să adopți un stil nou,  acest sezon este tocmai potrivit pentru noi schimbări, mai ales că stiliştii recomandă anume coafurile ce par a fi aranjate în grabă. Coafuri de acest tip pot fi urmărite în prezentările brand-urilor precum Creatures of the Wind, Michael Kors, Veronica Beard, Diane von Furstenberg.

1

Sursa poza: www.vogue.com

2

Sursa poza: www.theimprint.theimpression.com

3

Sursa poza: www.harpersbazaar.co.uk

2. Cosiţe. De câteva sezoane cosiţele îşi menţin poziţiile tari în cadrul prezentărilor de modă. Astfel, indiferent dacă preferi împletiturile complicate sau spicele din trei secţionări, acestea pot fi combinate cu panglici sau eşarfe care vor atrage privirile. Pentru o ţinută mai romantică, optează pentru cosiţe relaxate, cu bretonul pe o parte şi fire de păr lejer lăsate pe faţă.

4 5 6 7

Sursa poze: www.pretty-hairstyles.com

3. Coada de cal. În această primăvară cozile de cal sunt prezente într-o varietate de stiluri: înalte şi netede inspirate de la Oscar de la Renta, relaxate şi joase precum la Gucci şi practic libere cum optează Rag & Bone. Coada se poate finisa atât în bucle lejere, cât şi în fire ideal drepte.

8 9 10 11 12

Sursa poze: www.pretty-hairstyles.com

4. Bucle în stil boho. Buclele clasice perfect ondulate nu mai sunt în topul preferinţelor stiliştilor, astfel fă-ți o coafură în stil boho, care crează impresia creţilor zburliţi de vânt. O coafură ondulată în acest mod poate fi obţinută prin împletirea părului în cosiţe, preventiv aplicând mousse şi finisată cu ajutorul unui difuzor.

13 14 15 16 17

Sursa poze:  www.pretty-hairstyles.com

5. Coc masiv. Cocurile clasice, de mărimi impunătoare își recapătă popularitatea. Realizate în linii fluide, stil japonez sau zburlite, acestea pot fi purtate atât în combinaţie cu ţinutele de oficiu, cât şi asortate la o rochie de mireasă.

18 19i 20

Sursa poze: www.pretty-hairstyles.com

6. Efect umed. Coafurile netede şi lucioase au fost prezentate în diverse graduri de umeditate, începând cu părul prelucrat cu gel într-un strat subţire la Versace şi până la efect de „numai ieşit din apă” la Thakoon. Acest tip de coafură poate fi purtat cu cărarea pe mijloc, pieptănat în spate sau strâns într-o coadă de cal. Regula de aur pentru a obține un efect cool, este ca părul să fie aranjat ideal.

21 22 23 24

Sursa poze:  www.pretty-hairstyles.com

7. Accesoriile. Minimalizarea detaliilor în ţinute a avut efect invers pentru accesoriile de păr. Motivele futuriste şi glamuroase au ieşit din joc, oferind locul pieselor simple, casual și elegante, care pot fi utilizate în viața de zi cu zi.

25 26 27 28 29 30

Sursa poze:  www.pretty-hairstyles.com

Autor: Cristina Lupu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Elena-Carafizi
Exclusiv / Moda străzii cu Elena Carafizi