Babor – partenerul celor mai exclusiviste SPA-uri şi saloane de înfrumuseţare din lume

Babor înseamnă un  concept inovaţional, unic şi exclusivist, un produs german de calitate excepţională. Marca germană Babor se înscrie în top 3 lideri mondiali pe piaţa profesională de produse de îngrijire şi înfrumuseţare a pielii. Cu o experienţă de aproape 60 ani, Babor crează o istorie revoluţionară în industria cosmetică, dezvoltând complexe de ingrediente active şi câştigând în permanenţă premii pentru inovaţii.

11023405_792397560816111_2133471722_o

Despre unicitatea produselor şi exigenţa companiei privind calitatea, ne vorbesc aceste date: Babor are în proprietatea sa 14000 de hectare de luciu de apă în Oceanul Atlantic, din exploatarea cărora îşi extrage ingredienţii marini, deţine un adevărat Complex SF de cercetare în Aachen, Germania, are în proprietate mii de hectare în jurul izvoarelor Munţilor Vulcanici din apropierea Aachen-ului, îi aparţine cel mai exclusivist Centru de Înfrumuseţare din Hollywood, sute de mii hectare de plantaţii bio în toată lumea. Puritatea şi calitatea excepţională a materiilor prime vegetale predetermină eficienţa şi siguranţa produselor obţinute. De reţinut, că oamenii de știință Babor nu efectuează studii clinice pe animale, toate produsele sunt exclusiv de origine organică, nu conțin impurități chimice.

Combinând bagajul de cunoştinţe fundamentale şi un simţ profesionist fin, Babor traduce tainele ingredienţilor naturali activi în limba indicatorilor hipoalergenici optimi, a unei performanţe de neegalat şi a luxului.

„Ne mândrim cu faptul, că de 10 ani suntem distribuitorii oficiali în Republica Moldova al acestui faimos brand, care fascinează prin produsele sale miraculoase. Cooperarea strânsă cu Babor este secretul  de succes pentru profesioniştii din domeniul îngrijirii şi înfrumuseţării la nivel internaţional,  asul din mânecă pentru fiecare dintre consumatorii, care au descoperit  şi s-au împătimit soluţiile sale uimitoare”, declară administrația companiei Babor.

Babor respectă individualitatea fiecărei persoane şi unicitatea pielii ei, este destinat atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţii de orice vârstă. De aceea, oferă o gamă completă de produse ce se potrivesc fiecărui tip de ten, adaptate şi create special pentru a preveni şi trata nevoile şi problemele individuale.

Iată care sunt liniile de cosmetice Babor destinate pentru sănătatea şi frumuseţea pielii Dumneavoastră:

Cleansing – Ideală pentru a curăţa pielea în profunzime. Metodă bi-fazică cu Hz-ol, existentă exclusiv în produsele de demachiere şi curăţare Babor;

Beauty Fluids – Frumuseţea captată în fiole – natura în concentraţie maximă;

HSR de Luxe – Inovaţii anti-îmbătrânire;

HSR Lifting – Premiul Nobel. Complex integral şi revoluţionar lifting;

Baborganic – Eco-frumuseţe şi eco-strălucire;

Skinovage PX – Sistem multifuncţional în armonie cu natura pielii tale;

Essential Care – Codul universal pentru îngrijirea tenului tânăr;

Doctor Babor – Linie cosmetică cu abordare medicală pentru rezolvarea problemelor specifice ale pielii;

Sea Creation – Secretul tinereţii veşnice, născut în adâncurile oceanului;

Sensational Eyes – Pentru o privire radioasă! Sistem de îngrijire a zonei sensibile din jurul ochilor;

Babor Men – Gamă exclusivă pentru îngrijirea tenului bărbaţilor;

Babor Women – Arome unice, create de Tom Ford;

Face Design Collection – Make up system inovator, cu efect de îngrijire şi tratament;

Babor SPA – Revelaţie pentru corp, mâini şi picioare. Gamă de produse SPA;

Sun Care System – Protecţie eficientă a pielii, expuse la soare;

babor essential care

ReVersive – Panaceu de reîntinerire pentru rezultate incredibile! ReVine Tinerețea!

Babor a dezvoltat de-a lungul a zeci de ani produse cu adevărat uimitoare, ce au grijă de pielea ternă în timp record. Inovaţia? Ingredienţii activi prezenți în fiecare fiolă pătrund cu o mai mare eficacitate în ţesăturile pielii, hrănind-o şi netezind-o într-un timp mai scurt decât ar face-o o cremă obişnuită.

De la bun început compania Babor a stabilit standardul frumuseţii – piele sănătoasă şi luminoasă – şi de fiecare dată a respectat promisiunile. Cea mai recentă inovaţie de la laboratorul Babor este lansarea senzaţionalei game ReVersive – linie cosmetică de REÎNTINERIRE!

Noua gamă Babor ReVersive include şi produse pentru ritualul dumneavoastră de acasă, disponibile doar la BABOR COSMETICS MOLDOVA.

Pentru a crea ReVersive, Babor a contat pe cercetări medicale premiate, bazate pe efectul protectiv al celulelor stem din extracte de plante şi puterea ingredienţilor activi de origine marină, ce au o singură ţintă: să reactiveze şi să menţină frumuseţea fiecărei femei.

Formula magică Babor ReVersive conţine 4 ingredienţi activi de înaltă performanţă ce lucrează în perfectă sinergie:

Telovitin (Premiul Nobel): menţine tinereţea celulelor pentru mai mult timp;

Agicyl: activează mecanismele de protecţie anti-aging;

Lumicol: redă luminozitate şi aspect radios tenului;

Epocyl: pentru un efect instant de netezire.

Revoluţionara linie anti-îmbătrânire ReVersive conţine formula cu triplă acţiune: reduce ridurile, dă fermitate şi contur feţei. Pielea îşi recapătă vizibil tinereţea şi strălucirea!

ReVersive anti-aging serum dual

Mulţumită tehnologiei inovatoare, serumul este perfect activat şi dozat pentru un curs de 4 săptămâni de aplicaţie, perioadă ce corespunde perfect ciclului natural de regenerare. Odată activat, cele două faze ale produsului se combină şi formează o micro-emulsie, care penetrează vizibil mai rapid şi mai adânc pielea, acţionând la intensitate maximă pentru ca imediat să o facă netedă şi catifelată, precum mătasea.

Ingrediente: telovitin, Aegis, epic, lyumikol, Squalane (formează o plasă vizibilă de protectie a pielii). Se aplică, după demachiere, pe faţă, gât şi decolteu.

ReVersive anti-aging cream

Crema cu textura light 24-ore are o acţiune anti-îmbătrânire globală, netezind ridurile şi redând tinereţea şi frumuseţea tenului. Ingrediente: telovitin, Aegis, epic, lyumikol, ulei de soia, ulei de avocado, panthenol. Aplicați după demachiere, dimineața și seara pe faţă, gât şi decolteu.

ReVersive anti-aging cream rich

Cremă cu acţiune 24-ore şi textură mai bogată, intensivă, ideală pentru tenul uscat. Ingrediente: telovitin, Aegis, epic, lyumikol, ulei de soia, ulei de avocado, panthenol.

ReVersive anti-aging eye cream 

Această cremă uimitoare, testată oftalmologic, a fost creată special pentru zona sensibilă din jurul ochilor. Se absoarbe repede şi are acţiune delicată, dar şi foarte eficientă de fermitate. În plus, extractele de rădăcină de trandafir, sfeclă de zahăr, ulei de nuci de macadamia şi drojdie stimulează circulaţia limfatică şi reduce cearcănele. Aplicaţi dimineaţa şi seara pe pielea curată din zona ochilor. După un curs de 4 săptămâni, se poate folosi ca mască, de două ori pe săptămână, aplicând un strat generos pentru 5-10 minute. Pentru o privire seducătoare şi tânără!

babor reversive

Babor – 60 ani dedicaţi cercetării  pentru ca în fiecare zi să aplici Tinereţea!

Babor Cosmetics Moldova

Adresa: str. M. Cogălniceau, 57

Тel.: (+373 22) 92 44 25

(+373) 060 100 222

web-site: www.babor.md

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
De la cărămidă la marmură: texturi nelipsite în decor