Trend Alert! Paltonul oversized dictează moda străzii. Iată cum îl porți primăvara aceasta

Paltonul oversized a prins o popularitate deosebită în 2014 și de atunci a devenit articolul vestimentar preferat al tuturor bloggerițelor de modă din lume. Colecțiile celor mai renumiți designeri nu mai pot exista fără măcar un model de palton oversized, care stă în topul listei a tot ceea ce numim stil minimalist.

4283381_Sans_titre-1

Fashion Guide îți prezintă felul în care această piesă vestimentară a devenit rapid un must-have prin simplitatea și varietatea de articole cu care îl poți combina, de la sport chic până la o ținută elegantă.

4331064_20004319569_Sans_titre-1

Cel mai răspândit model de palton oversized este cel gri deschis, cu o croială foarte simplă, deseori lipsit de buzunare și nasturi. Branduri precum Stella McCartney sau Max Mara au pus accent în colecțiile lor pe acest nou trend.

1 2 4184776_ootd11.5_IG1-9

Deseori, putem observa pe cineva purtând blugi boyfriend și botine army sau, de ce nu, chiar teniși cu un palton oversized și aceasta este o ținută cât se poate de trendy la momentul de față. De asemenea, pălăria neagră este un accesoriu de neînlocuit pentru un început de primăvară nu foarte blând.

5. www.whowhatwear.com 86 9

Gama de culori pentru paltonul oversized este nelimitată, dar îți recomandăm să optezi pentru nuanțele de gri, maro și nonculoarea neagră. Totuși, sunt destul de populare și modelele în culori excentrice. Însă nu-ți fie frică, chiar și paltoanele într-un ton mai îndrăzneț, sunt la fel de simplu de asortat cu alte elemente vestimentare, încălțăminte sau accesorii.

10 11 13 4269640_lll20

Nu la fel de des întâlnite, dar cu siguranță deosebite sunt paltoanele oversized în carouri sau cu diferite modele de print. Uneori, pot fi brodate cu flori sau motive etno, ceea ce te va face să ieși în evidență. Modelele de paltoane cu print se potrivesc persoanelor care au un mod activ de viață și cărora le place să fie mereu în centru atenției. O astfel de ținută va atrage toate privirile, oriunde ai apărea.

15. www.kateoplis.tumblr.com 16. www.thesartorialist.com 2217 18

Secretul acestor paltoane este că le poți adapta oricărui stil fără prea mult efort. Cu o cămașă clasică, o fustă, o pereche de pantofi stiletto și un clutch vei fi elegantă, cu niște blugi boys look și o pereche de teniși vei arăta casual, iar cu pantaloni negri clasici vei fi pregătită pentru o întâlnire de afaceri. De asemenea, articolele oversized oferă comoditate și este, cu siguranță, o investiție bună.

21 282723 2625

Surse poze: www.lookbook.com

 Autor: Nelly Șargu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Ținute „all black” și carouri în noua colecție pentru bărbați marca Alexander McQueen / FOTO